Netflix: Cum REZOLVI o PROBLEMA foarte ENERVATA

Netflix are o problema care enerveaza foarte multe persoane din lumea intreaga, dar partea buna este ca exista si o rezolvare, iar aici afli cum o aplici imediat.

Netflix problema

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere in momentul de fata, si multi dintre voi cu siguranta stiti acest lucru deja, insa la fel de probabil este ca multi dintre voi sa fiti extrem de enervati de o problema a platformei. Mai exact, in momentul in care accesati pagina principala de continut a Netflix, va incepe imediat sa ruleze cate un trailer pentru vreun film, sau serial, recomandat, uneori cu sunet foarte puternic.

Netflix nu ofera posibilitatea de a bloca in vreeun fel redarea automata a acestor trailere pentru filme si seriale, iar asta pentru ca ea presupune ca toti cei care acceseaza acea pagina, vor sa le vada pentru a sti ce sa urmareasca. Ei bine, nu toata lumea e chiar atat de multumita de modul in care Netflix a gandit prezentare acestor clipuri video, asa ca pentru aceste persoane a fost ganduta o extensie speciala pentru Google Chrome.

Netflix: Cum REZOLVI o PROBLEMA foarte ENERVATA

Aceasta estensie pentru Netflix le permite oricaror utilizatori cu Google Chrome sa activeze o veche interfata a platformei de streaming video, care nu are clipuri video ce ruleaza automat, si alte lucruri enervante din actuala platforma. Cei de la Netflix au eliminat-o de ceva vreme, insa iata ca ea inca mai poate fi activata pentru cei interesati sa foloseasca ceea ce stiau de mult, si ceea ce nu ii mai enerveaza cu pornirea automata a unor clipuri video de care nu sunt interesati.

Hate going to Netflix to be surprised and confused by all of the autoplaying videos and strange hover effects? Feel like you’re out of control? Take back that control with Netflix Classic! Netflix Classic gets rid of all autoplaying videos on Netflix, forces the browser to take you to dedicated title pages for each video you click on, and, as a bonus, gets rid of the annoying Who’s Watching prompt every time you visit the website. Enjoy!

Netflix desigur ca nu sustine extensiile de acest gen, dar nici nu le poate bloca, iar aceasta este o veste grozava pentru toti cei care folosesc Google Chrome si sunt dornici sa aiba parte de o experienta pe care o si pot controla. Desigur ca ar fi grozav ca Netflix sa si ofere optiunea de a bloca redarea automata a trailerelor pentru filme si seriale, insa pana cand se va intampla asta, alta solutie nu prea exista.