Huawei P30 PRO, DEPASIT de OnePlus 7 PRO cu Aceasta Functie

Huawei P30 PRO este depasit de catre OnePlus 7 Pro cu o noua functie anuntata chiar astazi de catre compania chinezeasca, iata ce avantaj major va avea telefonul.

Huawei P30 PRO depasit oneplus 7 pro

Huawei P30 PRO se afla intr-un dezavantaj serios fata de OnePlus 7 Pro in aceasta primavara, iar dupa ce v-am vorbit dimineata despre diferentele care vor conta foarte mult pentru Android, acum vorbim despre altceva important. Mai exact, desi Huawei P30 PRO este lansat de catre compania Huawei cu un ecran compatibil cu HDR10, se pare ca pentru OnePlus 7 PRO urmeaza sa fie implementat un ecran compatibil cu HDR10+, un avantaj care merita luat in considerare.

Huawei P30 PRO va avea un mediu de stocare mult mai incet decat cel din OnePlus 7 PRO, in timp ce ecranul va fi deasemenea inferior in ceea ce priveste afisarea de imagini, si putini fani se asteptau la asemenea diferente intre telefoane. Astazi a fost confirmata oficial implementarea unui ecran compatibil cu HDR10+ in telefoanele OnePlus 7 Pro, deci nu mai exista vreun dubiu cu privire la asta, iar Huawei P30 PRO cu o tehnologie similara va fi cu siguranta ironizat de catre OnePlus.

Huawei P30 PRO, DEPASIT de OnePlus 7 PRO cu Aceasta Functie

Huawei P30 PRO depasit oneplus 7 pro ecran

Huawei P30 PRO va afisa continutul HDR10 la o calitate inferioara, pe ecranul sau, in comparatie cu OnePlus 7 Pro, si puteti vedea in imaginea de mai sus cam cum se va face diferenta intre experienta de care vor avea parte utilizatorii. Implementarea suportului HDR10 in Huawei P30 PRO nu a venit ca o premiera, sau ca o schimbare extrem de importanta, iar asta pentru ca diverse alte telefoane mobile au avut implementat ceva similar de catre producatori.

HDR10+ provides frame-by-frame adjustments for the optimum representation of contrast from the HDR source content. HDR10+ also produces 4000 nits of peak brightness, a massive increase of 3,000 nits compared to HDR10. Being an open format, it’s license and royalty free and therefore easily adoptable by manufacturers and content producers with quality maintained through an HDR10+ certification and logo program.

Huawei P30 PRO va avea cu siguranta adusa in prim-plan lipsa HDR10+ in comparatie cu OnePlus 7 Pro, iar asta in conditiile in care apare tot mai mult continut de acest gen in diverse platforme de streaming video. Desigur ca e nevoie de mult mai mult pentru a conta, insa cei care au Huawei P30 PRO vor vedea clipurile video HDR10+ la o calitate inferioara in comparatie cu cei care au OnePlus 7 Pro, si e bine ca toti clientii sa stie cat de mari vor fi diferentele intre telefoane.

Huawei P30 PRO este un smartphone foarte bun, iar lipsa HDR10+ va fi cu siguranta “corectata” in viitoarele modele de telefoane, insa intre timp clientii vor trebui sa se obisnuiasca cu faptul ca diferenta exista si ca ea este importanta.