Windows 10: Aduce Functia pe care o DOREAI de MULT

Windows 10 va fi lansat cu o noua functie pe care foarte multi dintre utilizatori o doreau de foarte multa vreme, iata ce vom avea disponibil in sfarsit in calculatoare.

Windows 10 download install

Windows 10 are anuntata astazio noua functie extrem de interesanta pe care foarte multa lume si-o doreste de foarte mult timp, iar Microsoft a inteles intr-un final ca trebuie sa ne mai ofere si ceea ce ne dorim. Mai exact, compania Microsoft a implementat in versiunea 1903 a sistemului de operare Windows 10 optiuni care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege cand sunt descarcate si instalate actualizarile in calculatoarele lor, o schimbare extrem de buna.

Windows 10 a avut testata aceasta modificare substantiala timp de cateva luni inainte de a fi lansata in mod oficial pentru May 2019 Update, dar de cand va deveni disponibila, ne va permite sa facem ceva ce Microsoft nu a vrut sa ne ofere de prea mult timp. Dupa ani si ani de zile in care compania Microsoft i-a obligat pe utilizatorii sai sa faca actualizari pentru Windows, iata ca a venit momentul in care Windows 10 nu va mai face acest lucru, lasand totul la atitudinea utilizatorilor, asa cum este si normal.

Windows 10: Aduce Functia pe care o DOREAI de MULT

Windows 10 download install actualizari

Windows 10 ca parte a schimbarilor impuse pentru sistemul de actualizari, cei de la Microsoft afiseaza acum un o noua optiune “Download and Install Now” pentru cei care amana instalarea anumitor actualizari. Pana acum exista doar optiunea de a face instalarea, sau descarcarea, dar din moment ce poate fi amanata descarcarea actualizarilor, trebuia sa fie implementat si un buton de acest gen pentru Windows 10, lucru care a fost remarcat rapid de utilizatori.

Windows 10 nu va obliga utilizatorii sa instaleze actualizarile chiar din momentul in care apasa pe butonul respectiv, optiunea de a amana instalarea pentru 7 – 35 de zile fiind deasemenea oferita pentru ei. Practic, actualizarile sunt descarcate, dar instalarea lor in Windows 10 este amanata pana cand oamenii sunt convinsi in proportie de 100% ca actualizarile nu le vor strica in vreun fel calculatoarele, deci pot fi siguri ca instalarea ii va tine in siguranta.

Windows 10 va avea aceasta optiune implementata pentru toti utilizatorii care vor instala May 2019 Update, cheia aici stand in faptul ca trebuie instalata actualizarea pentru ca optiunea sa fie mai apoi disponibila pentru toata lumea.