iOS 13. DOUA Noi Functii SPECIALE pe iPhone, iPad

iOS 13. Doua noi functii speciale pentru iPhone, iPad, si iPod Touch au fost dezvaluite inaintea prezentarii oficiale a sistemului de operare, iata ce vrea sa ofere compania Apple.

iOS 13 functii speciale

iOS 13. Ieri noua versiune a sistemului de operare al companiei Apple a avut anuntate o serie de schimbari foarte importante pregatite de catre americani, iar astazi aflam si continuarea noutatilor pe care le vom primi. Prima schimbare foarte importanta despre care vorbim este o functie numita “Sleep Mode”, acesta fiind “legat” de o sectiune noua din aplicatia Clock pentru iOS 13, ea avand denumirea “Bedtime”, ea fiind desigur creata pentru monitorizarea somnului utilizatorilor de iPhone, iPad.

iOS 13. Aceasta functie ar urma sa le permita utilizatorilor intai sa monitorizeze momentele in care adorm, si in care se trezesc, facand statistici cu perioadele de somn, astfel incat oamenii sa stie cum sa isi imbunatateasca somnul zilnic. Apple a implementat deja ceva similar in iOS 12, dar pentru iOS 13 este extinsa functionalitatea, putand fi oferita si compatibilitate cu monitorizarea prin Apple Watch, sau prin alte accesorii interconectate la iDevice-uri.

A new system-wide Sleep Mode that will tie into an upgraded version of the Bedtime tab in Apple’s Clock app. The Bedtime feature lets users input the time they fall asleep and when they want to wake up. The software currently tracks some sleep patterns, but the new version will be more extensive and could integrate with future Apple sleep-tracking devices, like a new Apple Watch. The Sleep Mode, when enabled in Control Center, turns on Do Not Disturb, darkens the Lock Screen, and mutes all notifications.

iOS 13. DOUA Noi Functii SPECIALE pe iPhone, iPad

iOS 13. Cea de-a doua functie speciala este implementata pentru browserul Safari care este disponibil pentru iPhone si iPad, compania Apple aducand o functie ceruta de foarte multi ani de catre utilizatorii din lumea intreaga. Safari urmeaza sa aiba implementat un download manager prin care utilizatorii ce au iOS 13 instalat sa poata vedea fisierele pe care le descarca de pe internet in propriile dispozitive, lucru care este imposibil in momentul de fata pe terminalele companiei Apple.

The company is testing a downloads manager for its Safari web browser so users can access downloads in a single place like they can on a computer. An updated Files app will work better with third-party software.

iOS 13. Unele browsere terte din AppStore au asemenea download managere integrate, dar mai mult de poze, clipuri video si documente nu putem oricum sa descarcam in iDevice-uri, asa ca utilitatea acestui download manger e deocamdata discutabila. Apple vrea sa imbunatateasca si aplicatia Files pentru a fi compatibila mai bine cu alte aplicatii terte in iOS 13, insa e greu de spus ina cest moment cam cum ar trebui sa functioneze totul in final.

iOS 13. Prezentarea oficiala a sistemului de operare va avea loc la inceputul lunii iunie, in cadrul WWDC 2019, mai putin de o luna despartindu-ne de momentul in care Apple va dezvalui toate noutatile importante.