iOS 13: Iata CUM vei Folosi Dark Mode pe iPhone si iPad

iOS 13 are astazi prezentate cateva dintre noutatile importante pe care le va aduce pentru utilizatori, printre ele numarandu-se un dark mode, imbunatatiri pentru performante, si nu numai.

iOS 13 noutati dark mode

iOS 13 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, iar conform unui nou set de informatii aparute astazi, se pare ca vom avea parte de cateva schimbari foarte interesante pentru utilizatorii de iPhone, iPad, si iPod Touch. Mai exact, se pare ca iOS 13 va avea intr-adevar un dark mode implementat, acesta fiind compusi din culori negre si gri, adica aproape de ceea ce se astepta cam toata lumea de la noua tema.

iOS 13 urmeaza sa permita activarea acestui dark mode direct din Control Center, ceea ce e o surpriza, pentru ca in mod normal temele de acest gen sunt activate, sau dezactivate, din aplicatiile de setari, nu din centrele cu scurtaturi. Nu se stie daca noul dark mode din iOS 13 va fi activat si dezactivat automat in functie de miscarile soarelui, asa cum se va intampla in Android, dar se pare ca pana la urma il vom avea disponibil din partea companiei Apple.

iOS 13: Iata CUM vei Folosi Dark Mode pe iPhone si iPad

iOS 13 va aduce noi imbunatatiri pentru performantele generale ale iDevice-urilor, ceea ce este o veste grozava, insa si animatiile urmeaza sa fie modificate, iar LockScreen-ul cu widget-uri urmeaza deasemenea sa fie mai simplu. Apple va adauga deasemenea in aplicatia “Sanatate”, “Health”, noi informatii cu raporturi zilnice privind evolutia informatiilor despre sanatate, iOS 13 putand monitoriza inclusiv nivelul muzicii ascultate, sau plimbarile pe care le facem cu bicicleta.

Codenamed “Yukon,” the refreshed operating system for iPhones and iPads includes tweaks and new features across several apps. The software, for the second year in a row, will speed up the devices and reduce bugs. There will be user interface tweaks, including a new animation when launching multitasking and closing apps. The widgets that appear to the left of the home screen will also have a cleaner look. A Dark Mode, a black and grey-heavy interface optimized for viewing at night, that can be enabled in Control Center, the panel for quickly accessing settings.

iOS 13 va avea si o noua versiune a aplicatiei “Mementouri”, “Reminders”, interfata acesteia avand informatiile afisate intr-un format nou, astfel incat sa intelegem mai bine ce avem de facut in zilele urmatoare. Pentru “Screen Time” in iOS 13 va exista optiunea de a limita numarul de mesaje care pot fi trimise/primite de la anumite contacte, iar in aplicatia Mesaje vom avea posibilitatea de a seta poze de profil, vizibile pentru mesajele trimise prin iMessage.

iOS 13 va avea cam toate aceste noutati detaliate de catre compania Apple in cadrul WWDC 2019, care va fi avea loc la inceputul lunii iunie, asa ca atunci vom descoperi toate aceste noutati, unele dintre ele fiind foarte interesante.