Samsung GALAXY NOTE 10 ATACA Huawei MATE 30 PRO cu o Functie URIASA

Samsung GALAXY NOTE 10 este aruncat in lupta cu Huawei MATE 30 PRO, iPhone 11, cu o noua functie foarte importanta, asteptata de ani si ani de zile.

Samsung GALAXY NOTE 10 incarcare rapida 376195

Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa intre in 2019 in “liga” telefoanelor “mari” cu o functie pe care chinezii o au implementata de ani de zile, dar care abia acum ajunge in telefoanele companiei coreene. Mai exact, pentru Samsung GALAXY NOTE 10 compania Samsung vrea sa implementeze un sistem mult mai rapid pentru incarcarea rapida a bateriei, acesta urmand a fi mai mare de 25W, conform unor informatii venite de la un cunoscut leaker.

Samsung GALAXY NOTE 10 a avut aceasta schimbare anuntata acum cateva zile de catre acelasi leaker, care initial spusese ca incarcarea rapida a bateriei va fi de doar 25W, dupa care si-a schimbat declaratia, pentru a o modifica iar. Acum nuanteaza si mai mult informatiile, spunand ca incarcarea rapida nu va fi mai mica decat 25W, dar nu spune exact de cat va fi, pentru ca deocamdata specificatiile Samsung GALAXY NOTE 10 n-au fost finalizate, probabil.

Samsung GALAXY NOTE 10 ATACA Huawei MATE 30 PRO cu o Functie URIASA

Samsung GALAXY NOTE 10 incarcare rapida baterie

Samsung GALAXY NOTE 10 are anuntat un sistem de incarcare rapida de peste 25W, iar asta in conditiile in care pentru Huawei MATE 30 PRO este anuntat unul de minim 55W, deci oricum ar sta situatia, vor exista diferente intre telefoane. Nu se stie deocamdata cam cat de mare va fi aceasta diferenta, insa mi-e extrem de greu sa cred ca Samsung GALAXY NOTE 10 va sari dintr-odata la un sistem de incarcare rapida la 55W, avand in vedere ca actualul este cu mult inferior.

Samsung GALAXY NOTE 10 ar putea veni totusi cu un sistem de incarcare rapida de macar 30W, pentru a le oferi clientilor o reducere substantiala a timpului in care se incarca bateria telefoanelor in timpul utilizarii obisnuite. Nu mi-as face mari sperante ca Samsung GALAXY NOTE 10 va putea fi incarcat la fel de repede precum Huawei MATE 30 PRO, insa mai mult ca sigur va fi superior iPhone 11, care va ramane la cei 18W actuali.

Samsung GALAXY NOTE 10 va fi lansat de catre compania Samsung in vara acestui an, luna august fiind in momentul de fata cea zvonita pentru a avea telefonul disponibil in magazine pentru clienti.