Digi RCS & RDS. Mesajul SPECIAL pentru Romani

Digi RCS & RDS. Un mesaj special pentru toti romanii a fost facut de catre grupul de telecomunicatii, iata ce trebuie sa stie toti clientii, si nu numai.

Digi RCS & RDS oferta

Digi RCS & RDS. Pentru Romanii care sunt clienti, sau sunt interesati sa devina clienti ai grupului de servicii de telecomunicatii a aparut astazi un mesaj special de care ar trebui sa stie cam toata lumea, pentru ca e important. Acum mai bine de o luna v-am spus ca Digi RCS & RDS a lansat o oferta speciala de care poate profita toata lumea pentru a beneficia de 50% reducere la servicii de internet si televiziune.

Digi RCS & RDS. Oferta companiei le permite clientilor sa comande Digi Net si Digi TV in Romania, si sa beneficieze de 50% reducere la abonament pentru doua luni de zile, indiferent de tipul de abonament pe care l-au ales. Practic, orice persoana care vrea sa devina client al Digi RCS & RDS, sau care renunta la vechile abonamente pentru a beneficia de noua oferta, poate primi 2 luni de abonament gratuit pentru televiziune si internet, chiar acum.

Digi RCS & RDS. Mesajul SPECIAL pentru Romani

Digi RCS & RDS. Oferta initiala a fost gandita pentru a fi valabila timp de doar o luna, insa compania a prelungit-o, astfel ca toti cei interesati sa beneficieze de doua luni de abonament gratuit, inca mai pot profita de ea pana la finalul acestei luni. Avand in vedere ca Digi RCS & RDS are cea mai buna retea de internet din Romania, dar si cea mai buna oferta de televiziune, e destul de usor de inteles de ce oricine ar trebui sa profite de aceasta oferta chiar in momentul de fata.

Digi RCS & RDS. Compania are o retea de fibra optica extinsa in toata tara, astfel ca ar trebui sa beneficiati cam oriunde de internetul mobil cu viteze de pana la 1000 Mbps pentru a putea face orice doriti in conditii excelente. In aceeasi masura, Digi RCS & RDS are si o gama foarte variata de canale TV, care includ si cele mai importante competitii sportive, astfel ca veti putea urmari tot ceea ce va doriti, inclusiv la calitate 4K, in exclusivitate.

Digi RCS & RDS. Dupa cum va spuneam, aceasta oferta speciala a operatorului este valabila pana la data de 31 mai, deci mai aveti doar aceasta luna pentru a profita de ea, dupa care va disparea in totalitate.