Google Maps. Functia EXCLUSIVA, Complet NEASTEPTATA

Google Maps. O functie exclusiva si complet neasteptata a fost anuntata pentru implementare in platforma de harti online, iata ce va oferi compania americana.

Google Maps incognito

Google Maps. Ieri compania Google a organizat evenimentul anual I/O, in care prezinta noutati pentru produsele sale, fie ca e vorba despre sistemul de operare Android, sau platforme precum cea de harti online. Ei bine, pentru Google Maps a venit o noua functie exclusiva, si extrem de interesanta, compania Google dorind sa le ofere utilizatorilor sai noutati de care n-au parte in alte platforme similare pe care le folosec fie in terminalele mobile, fie direct diin interfata web.

Google Maps. Cei de la Google au lansat in mod oficial ieri posibilitatea de a folosi platforma de harti online intr-un “Incognito Mode”, adica un modul care va permite folosirea platformei fara ca date despre utilizare sa fie inregistrate. Daca folositi deja “Incognito Mode” in Google Chrome, atunci stiti despre ce este vorba, functia permitandu-va sa navigati pe internet fara a avea informatii despre navigare salvate in browser, sau calculatoare.

Google Maps. Functia EXCLUSIVA, Complet NEASTEPTATA

Google Maps incognito mode

Google Maps. Puteti vedea in imaginea de mai sus ca o functie similara este implementata pentru platforma de harti online a celor de la Google, totul in ideea de a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a utiliza platforma in mai multa siguranta. Functia noua poate fi activata in Google Maps din meniul care contine si poza de profil, acolo fiind afisate si alte informatii privind controlarea datelor care sut stocate de catre aplicatia pentru harti.

Google Maps. Dupa activarea acestui “Incognito Mode”, aplicatia va ascunde toate informatiile pe care le introducem in ea pentru a cauta informatii prin imensa baza de date pe care o are compania Google cu locatii din intreaga lume. Avand in vedere ca Google Maps nu va mai salva datele pe care noi le cautam, asta inseamna ca in viitor nu ne va mai putea oferi sugestii pentru introducerea de locatii pentru cautare, deci trebuie avut in vedere si acest lucru.

Google Maps. Noua functionalitate va fi implementata in aplicatiile pentru iOS si Android in cursul acestui an, dar deocamdata nu exista vreo data clara la care functionalitaea va fi implementata in mod oficial.