Apple te ROAGA sa RENUNTI la Vechiul iPhone

Apple te ROAGA sa RENUNTI la Vechiul iPhone

Cu vanzari in continua scadere de cateva trimestre fiscale, compania Apple a lansat noaptea trecuta o reclama neobisnuita pentru ea. Mai exact, a lansat o reclama prin care le recomanda clientilor sai sa profite de sistemul de buy-back pentru a renunta la vechiul model al iPhone pentru a cumpara unul dintre modelele noi.

Apple are probleme mari in a-i convinge pe clientii cu modele mai vechi de telefoane iPhone sa faca upgrade, mai ales ca acestia isi recastiga performantele cu inlocuirea bateriilor. Pentru ca nu mai poate pacali lumea, inca, si forta upgrade-urile, Apple recurce la reclame stupide pentru a convinge lumea sa cumpere telefoane noi.

Reclama de mai jos arata perfect disperarea celor de la Apple de a creste vanzarile, insa cand inovatia lipseste, reclamele de acest gen nu pot avea prea mult succes.

Articolul precedentSamsung GALAXY S11. TREI Schimbari GROZAVE din Telefoane
Articolul următorGoogle Maps. Functia EXCLUSIVA, Complet NEASTEPTATA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.