Android 10. Noua Functie LUATA de Google din iOS

Android 10. Google preia o functie GROZAVA din iOS, si implementeaza o alta foarte buna pentru telefoane, iata ce schimbari a facut compania americana.

Android 10 baterie

Android 10. Foarte multe functii noi au fost anuntate de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga acum doua zile in cadrul I/O, iar printre ele se numara si cateva preluate din iOS, pentru ca Apple a facut multe lucruri bune. Mai exact, Android 10 are implementata o noua functie pentru baterie direct din iOS, cei de la Google considerand ca telefoanele care ruleaza sistemul sau de operare au nevoie de aceasta schimbare mare.

Android 10. Functia despre care vorbim este menita sa-i ajute pe utilizatorii din lumea intreaga sa scape de functia “Low Power Mode” in mod automat atunci cand bateria telefonului este incarcata peste un anumit nivel. Stiti deja ca in iOS este implementata o functionalitate similara care dezactiveaza “Low Power Mode” cand bateria e incarcata peste un anumit nivel, dar Android 9 nu are asa ceva, compania Google implementand-o in Android 10 pentru a simplifica viata utilizatorilor.

Android 10. Noua Functie LUATA de Google din iOS

Android 10. O alta functie foarte utila pentru baterie nu este luata din iOS, ci este implementata de catre compania Google in combinatie cu un sistem de inteligenta artificiala, totul fiind gandit pentru a extinde autonomia bateriei. Inteligenta artificiala analizeaza incarcarile si descarcarile telefoanelor care ruleaza Android 10, si activeaza in mod automat functia “Low Power Mode” chiar si cand bateria are mai multa energie, dar o face pentru ca noi sa avem suficienta energie pe timpul zilei, pana cand ajungem acasa.

Android 10 baterie low power mode

Android 10. Practic, sistemul de operare calculeaza cata energie avem si cata vom consuma, in baza unor intamplari anterioare, si va activa “Low Power Mode” preventiv, astfel incat sa nu ramanem fara baterie inainte de vreme. Ideea celor de la Google este una foarte buna, iar cei care au Android 10 se pot astepta ca autonomia bateriei sa creasca simtitor dupa activarea ei, dezactivarea automata fiind facuta dupa ce telefonul e incarcat peste o anumita valoare.

Android 10. Acestea fiind spuse, Google implementeaza functii foarte utile pentru bateria telefoanelor care-i ruleaza sistemul de operare, si noi nu putem decat sa ne bucuram ca ele sunt oferite de catre compania americana.