RCS & RDS. Veste INCREDIBILA despre Clientii Romani

RCS & RDS. O veste incredibila privind clientii din Romania ai operatorului de telefonie mobila a venit astazi, iata ce s-a intamplat in raport cu Orange, Vodafone, Telekom.

0

RCS & RDS succes

RCS & RDS. O veste incredibila vine despre clientii din Romania, grupul de telecomunicatii fiind in centrul unui anunt extrem de important, care vizeaza deasemenea inclusiv concurenta de la Orange, Vodafone, si Telekom. V-am spus ieri ca Digi Mobil a distrus concurenta in aprilie 2019, portarile facute in reteaua de telefonie mobila a celor de la RCS & RDS fiind cele mai mari dintre toate cele inregistrate pentru operatorii de telefonie mobila din Romania.

RCS & RDS. Puteti vedea in imaginile de mai jos ca portarile inregistrate in reteaua de telefonie mobila a celor de la Digi Mobil nu doar ca au depasit performantele concurentei, ci au depasit performantele proprii inregistrate de catre operator in cursul anului 2018. Daca in aprilie 2018 cei de la RCS & RDS primeau 18.259 numere de telefon mobil in retea, in aprilie 2019 numarul a crescut la 29.830 numere de telefon, deci vorbim despre o crestere de peste 50%, uimitoare intr-un an in care au crescut preturile.

RCS & RDS. Veste INCREDIBILA despre Clientii Romani

Digi Mobil portari aprilie 2019 telefonie mobila
Portarile in reteaua Digi Mobil in ianuarie – aprilie 2019.

RCS & RDS. Cresteri au inregistrat si ceilalti operatori de telefonie mobila in ceea ce priveste portarile in retea, semn ca trend-ul este valabil pentru intreaga industrie de telefonie mobila din Romania, clientii nefiind multumiti de contractele pe care le au. Totusi, RCS & RDS a fost pe crestere in fiecare luna a anului 2019, comparativ cu 2018, numarul de clienti portati in retea fiind mai mare, in diverse procente, pentru tot anul 2019, si probabil situatia va continua in urmatoarele luni.

rcs & rds succes portari
Poratrile in reteaua de telefonie mobila a RCS & RDS in ianuarie – aprilie 2018.

RCS & RDS. Preturile mult mai mici in raport cu cele ale concurentei sunt principalul motiv multumita caruia Digi Mobil a inregistrat atat de multe portari in 2019 si principalul motiv pentru care lucrurile vor continua in aceeasi maniera. Cei de la Telekom incearca sa vina cu oferte concurente pentru RCS & RDS, insa pana in momentul de fata n-au gasit o solutie pentru a convinge mult mai multi clienti sa se porteze in retea, si sa-i intreaca pe cei de la Digi.

RCS & RDS. In 2018 cei de la Digi Mobil au fost campioni la portari in Romania, iar daca lucrurile vor continua in acelasi ritm, s-ar putea ca in 2019 sa asistam la o evolutie similara a lucrurilor pentru ei.