Digi Mobil. RECORD INCREDIBIL Anuntat in Romania

Digi Mobil. Un record incredibil a fost anuntat de catre operatorul de telefonie mobila, grupul RCS & RDS reusind o realizare uimitoare pentru tara noastra.

Digi Mobil record portari

Digi Mobil. Un record incredibil a fost anunta de catre operatorul detinut de RCS & RDS, compania romaneasca avand parte de o evolutie neasteptat de buna in tara noastra, iar de pe urma succesului lor beneficiaza toata lumea. Mai exact, cei de la Digi Mobil au anuntat ca au inregistrat un numar record de numere de telefonie mobila, si fixa, portate in retea in aprilie, raportat la evolutia ultimelor 16 luni, intrecand fara drept de apel Orange, Vodafone, sau Telekom.

Digi Mobil. Peste 35.000 de numere de telefonie fixa si mobila s-au portat in reteaua de telefonie a celor de la RCS & RDS in aprilie 2019, un record pentru companie, dar cel mai probabil si pentru industria telecom din Romania. Cresterea cea mai mare a fost inregistrata pe partea de telefonie fixa, acolo unde Digi Mobil a atras peste 5000 de numere noi in retea, iar aici vorbim fie despre companii, sau institutii de stat care i-au ales serviciile in Romania.

Digi Mobil. RECORD INCREDIBIL Anuntat in Romania

Digi Mobil. In primele 4 luni ale anului 2019 s-au portat in reteaua operatorului nu mai putin de 124.755 de numere de telefonie fixa si mobila, cu 37% mai multe decat in primele 4 luni ale anului 2018, ceea ce reprezinta o crestere uimitoare. In aprilie 2019, Digi Mobil a avut o cota de piata de 40% pentru portarile de telefonie mobila, si 57% pentru cele de telefonie fixa, intrecandu-si concurenta fara vreo problema, asa cum s-a intamplat si in cursul anului 2018.

În primul trimestru al anului, circa 37% din totalul numerelor portate în rețelele de telefonie fixă și mobilă, lună de lună, au avut ca destinație rețelele Digi. În aprilie, compania noastră a depășit pragul de 40% cotă de piață în domeniul portabilității generale, în timp ce portările în rețeaua noastră de telefonie fixă, în aceeași perioadă, au reprezentat peste 67% din totalul numerelor fixe portate. Ne menținem în topul preferințelor consumatorilor români, ceea ce ne bucură și ne motivează să sporim atât calitatea serviciilor noastre, cât și diversitatea și accesibilitatea ofertelor.

Digi Mobil. Daca in anul 2018 putin peste 300.000 de clienti se portau in retelele companiei, iata ca doar in aprilie 2019 s-a inregistrat o cifra ce este cu peste 10% mai mare, semn ca anul acesta s-ar putea inregistra o cifra totala si mai mare. Oamenii par sa fie foarte interesati sa ajunga in reteaua celor de la Digi Mobil, iar asta desi Orange, Vodafone, Telekom au inceput sa faca oferte din ce in ce mai bune, dar deocamdata nu reusesc sa intreaca RCS & RDS.

Digi Mobil. Ofertele foarte bune la serviciile operatorului continua, iar cei interesati au acum posibilitatea de a se porta in retea si de a avea gratuitate la cateva luni de abonamente, plus rate fara dobanda si fara avans la telefoanele mobile.