Digi Mobil. Continua sa UMILEASCA Orange, Vodafone, Telekom in 2019

Digi Mobil. Operatorul detinut de catre RCS & RDS continua sa fie deasupra Orange, Vodafone si Telekom, iata ce realizare a avut in acest inceput de 2019.

Digi Mobil umilire

Digi Mobil. Operatorul de telefonie mobila a inceput in forta anul 2019, iar lucrurile par sa mearga in aceeasi directie foarte buna pentru el in momentul de fata, depasind fara drept de apel Orange, Vodafone si Telekom in continuare, Vorbesc desigur despre faptul ca Digi Mobil a ramas si in lun aprilie 2019 operatorul care a atras cei mai multi clienti prin portare, mergand in aceeasi directie pe care a incept anul 2019, iar lucrurile cel mai probabil nu se vor schimba prea curand.

Digi Mobil. Dupa cum puteti vedea si din imaginile de mai jos, operatorul detinut de catre RCS & RDS a inceput anul 2019 cu o luna ianuarie extrem de buna in ceea ce priveste portarile in retea, numarul acestora scazand in februarie si martie. In aprilie lucrurile s-au schimbat, deoarece Digi Mobil a reusit sa creasca numarul portarilor in retea, mai mult ca sigur in baza unor oferte foarte bune create pentru a atrage clientii cu preturi mai bune decat la concurenta.

Digi Mobil. Continua sa UMILEASCA Orange, Vodafone, Telekom in 2019

Digi Mobil portari aprilie 2019 telefonie mobila

Digi Mobil. Lucrurile nu s-au schimbat nici in ierarhia operatorilor care inregistreaza cele mai multe portari in propria retea, operatorul Digi ramanand pe prima pozitie, fiind urmat de catre cei de la Telekom, Orange, si Vodafone. Aceasta este situatia pentru portarile la telefonia mobila, unde Digi Mobil atrage cei mai multi clienti noi in retea, insa in cazul telefoniei fixe, cei de la Orange atrag mai multi clienti decat Telekom, ceea ce e o surpriza destul de interesanta.

Digi Mobil portari aprilie 2019

Digi Mobil. Preturile mici pentru abonamente sunt principalul motiv de atractie pentru clientii care pleaca de la actualul operator de telefonie mobila si ajung in reteaua celor de la RCS & RDS, iar asta se intampla de cativa ani. Desi Telekom a incercat sa faca oferte la fel de atractive precum cei de la Digi Mobil, deocamdata n-au prea reusit sa schimbe in vreun fel situatia in ceea ce priveste portarile, dar poate ca nu mai pierd la fel de multi clienti ca in trecut.

Digi Mobil. Acestea fiind spuse, RCS & RDS pare sa fi gasit solutia magica pentru a creste numarul de clienti in retea folosindu-se de portari, iar 2019 ar putea aduce si mai multi clienti decat anul 2018.