Samsung GALAXY S11. Vestea care a BLOCAT Internetul

Samsung GALAXY S11. Vestea care a blocat internetul a venit astazi ca o foarte mare surpriza, iata ce schimbari uluitoare vor fi lansate de catre Samsung.

Samsung GALAXY S11 design

Samsung GALAXY S11. Fanii care asteapta cu nerabdare lansarea noului model de smartphone au ramas foarte surprinsi sa afle o veste care a fost publicata astazi pe internet, si care surprinde din foarte multe puncte de vedere. Mai exact, leaker-ul care ne-a spus atat de multe noutati despre produsele Samsung vine astazi cu o veste care e posibil sa se aplice pentru Samsung GALAXY S11, din moment ce el e specializat pe produsele coreenilor.

Samsung GALAXY S11. Leaker-ul ne spune ca anul 2020 ne va aduce telefoane cu design-uri avant-gardiste, neobisnuite, forma viitoarelor telefoane mobile urmand a se schimba radical, dincolo de imaginatia de acum a graficienilor. Practic, ni se spune ca tot ceea ce vedem prin concepte acum despre Samsung GALAXY S11, sau alte modele de telefoane, este “o nimica toata” in comparatie cu schimbarile de design pe care le-au pregatit producatorii de telefoane mobile.

Samsung GALAXY S11. Vestea care a BLOCAT Internetul

Samsung GALAXY S11. Pana acum nu prea pareau sa existe dubii cu privire la faptul ca acest model de smartphone va avea fix acelasi design cu cel al seriei Samsung GALAXY S10, dar e foarte posibil sa avem parte de o surpriza mult mai mare decat credeam. Primele telefoane cu design-uri revolutionare ar urma sa fie lansate in cea de-a doua jumatate a anului 2019, insa am o vaga impresie ca lansarile acestea ar putea fi amanate pentru 2020, din diverse motive.

Samsung GALAXY S11. Viitorul model de smartphone al Samsung este programat pentru lansare in primavara anului viitor, deci este mai mult decat suficient timp pentru a face un design care sa-i “dea pe spate” pe fanii din lumea intreaga. Din pacate deocamdata nu exista si imagini care sa sustina aceste afirmatii pentru a ne prezenta cum va arata Samsung GALAXY S11 cu un design avant-gardist, dar paote ca vor veni in curand de la leaker-ul care a furnizat aceste informatii.

Samsung GALAXY S11. Daca strategia Samsung nu se va schimba, atunci ne putem astepta ca lansarea acestei serii de telefoane sa aiba loc in primavara anului 2020.

2 COMENTARII