Android 10. Functia NOUA ce a fost Crezuta IMPOSIBILA

Android 10. Google a implementat pentru sistemul sau de operare o noua functie care a fost crezuta imposibila de catre toti utilizatorii pana in momentul de fata.

Android 10 senzori telefoane

Android 10. O noua functie complet neasteptata, pe care multi utilizatori o credeau imposibila pentru implementare, isi va face intr-un final loc in sistemul de operare pentru telefoane si tablete. Mai exact, incepand cu Android 10 compania Google le va permite utilizatorilor sa dezactiveze toti senzorii implementati in telefoane si tablete, ceva ce in momentul de fata impune obtinerea de acces root pentru a fi posibil, deci modificarea este incredibil de buna.

Android 10. Functia noua a aparut in versiunile beta ale sistemului de operare aflat in dezvoltare la compania Google, ea fiind ascunsa printre cele avansate care sunt disponibile doar pentru “dezvoltatori”. Existenta sa a lasat foarte multa lume complet surprinza deoarece pana acum compania Google a refuzat sa le ofere utilizatorilor control atat de avansat asupra componentelor din telefoane si tablete, insa iata ca Android 10 schimba in bine acest lucru.

Android 10. Functia NOUA ce a fost Crezuta IMPOSIBILA

Android 10 senzori dezactivare

Android 10. Activand aceasta functie pentru dezactivarea senzorilor unui telefon, sau ai unei tablete, dezactiveaza totul de la microfon si pana la GPS, sau accelerometru, iar multe aplicatii vor deveni complet inutile. Functia in sine nu este utila pentru utilizatori chiar in orice moment al folosirii telefoanelor care au Android 10, iar asta pentru ca multe aplicatii au nevoie de acces la unii dintre senzorii din dispozitive pentru a oferi functionalitatea pentru utilizatori.

Android 10. Inainte de a avea acces la aceasta functie este nevoie ca utilizatorii sa activeze setarile pentru dezvoltatori prin intermediul aplicatiei pentru setari, iar acest lucru poate fi realizat destul de simplu de catre cam oricine. Separat de aceasta functionalitate, cei care activeaza optiunile pentru dezvoltatori in Android 10 vor avea posibilitatea de a controla si alte functii ale sistemului de operare, care in mod normal nu sunt disponibile pentru utilizatorii obisnuiti.

Android 10. Avand in vedere ca functionalitatea a fost integrata in versiunile beta ale sistemului de operare al Google, e foarte posibil ca ea sa fie disponibila si cand versiunea finala va fi lansata, deci undeva prin cursul lunii august.