Google Maps. Tehnologia VIITORULUI LANSATA Oficial

Google Maps. Tehnologia viitorului a fost lansata in mod oficial de catre compania Google pentru utilizatori, iata ce functie mult asteptata e oferita in sfarsit.

Google Maps realitate augmentata

Google Maps. Cea mai populara platforma de harti online are astazi parte de o prezentare foarte importanta pentru o tehnologie “de viitor”, dar care este oferita pentru utilizatori chiar incepand din acest moment. Vorbim despre realitatea augmentata care ajunge in sfarsit in Google Maps, asa cum am vazut deja intr-o gama foarte variata de concepte, sau de aplicatii fara prea mult succes, dar Google crede totusi ca poate oferi ceea ce altii n-au reusit sa faca.

Google Maps. Realitatea augmentata este oferita deocamdata pentru platforma de harti online numai in telefoanele Google Pixel, si momentan doar sub forma de preview, iar asta pentru ca inca mai are nevoie de destule imbunatatiri. Puteti vedea in clipul video de mai jos cam cum ar trebui sa functioneze realitatea augmentata in Google Maps, utilizatorii avand indicatii de navigatie prezentate in timp real prin simpla indreptare a camerei spre lumea reala.

Google Maps. Tehnologia VIITORULUI LANSATA Oficial

Google Maps. Practic, dupa ce fac o ruta in aplicatia de harti online, utilizatorii vor putea deschide un meniu special care le permite sa indrepte camera telefonului spre ceea ce e in jurul lor pentur a fi directionati in timp real. De ani de zile tot auzim ca asemenea functii vor ajunge in telefoanele mobile, insa acum vedem pentru prima oara o implementare de acest gen pentru Google Maps, iar compania Google arata ca e capabila sa le ofere oamenilor ceea ce asteapta de mult.

Google Maps. Cei de la Google prezentasera aceasta functionalitate cu aproximativ un an de zile in urma, intr-o versiune “foarte” beta, iar acum reusesc sa o aduca pentru utilizatori, dar tot intr-o forma care nu e pregatita de lansare oficiala. Desigur ca aceasta nu este o problema foarte mare pentru compania americana, iar asta pentru ca in Google Maps va fi oferita in mod oficial aceasta functionalitate pentru toate telefoanele peste nu chiar atat de mult timp.

Google Maps. Nu se stie de cat timp va fi nevoie pentru ca functia sa fie implementata in mod oficial si pentru alte modele de telefoane Android, sau pentru iPhone, asa ca ramane de vazut cand se va intampla asta.

3 COMENTARII

  1. “Tehnologia viitorului LANSATA oficial” , iar știrea de senzație de încheie cu ” nu se știe când va fi implementată oficial”
    Zaoane ești o mare dezamăgire! ? iCanCan