Netflix. Anuntul care a UIMIT Fanii din Intreaga LUME

Netflix. Un anunt foarte important a uimit fanii din intreaga lume, compania americana dorind sa-i ajute pe oameni intr-un mod complet neasteptat.

Netflix top 10

Netflix. Dupa ani si ani de zile in care a incercat sa tina secrete unele informatii privind filmele si serialele pe care le pune la dispozitia clientilor din lumea intreaga, compania americana incepe sa devina mai transparenta. Mai exact, cei de la Netflix au anuntat ca incepand cu ziua de miercuri vor publica informatii cu privire la topul celor mai urmarite filme si seriale din cadrul librariei multimedia, ceva ce nimeni nu credea ca va vedea vreodata.

Netflix. Conform companiei americane, incepand de miercuri utiliztorii din Marea Britanie vor avea ocazia de a vedea un top 10 al celor mai urmarite filme si seriale din platforma, insa se pare ca doar un numar limitat de persoane va avea acces la el. Totul face parte dintr-un test limitat care va fi derulat de catre compania Netflix in ideea de a vedea in ce masura ar fi oportuna oferirea unei asemenea functionalitati pentru ca oamenii sa desopere mai usor ceea ce ii intereseaza.

Netflix. Anuntul care a UIMIT Fanii din Intreaga LUME

Netflix. Lista initiala cu cele mai urmarite materiale din platfora include, in ordine : Our Planet, The Perfect Date, The Highway Man, The Silence, Black Summer, After Life, The Spy Who Dumped Me, Riverdale, Chilling Adventures of Sabrina, and You vs. Wild. Netflix Pentru ca un episod dintr-un serial sa poata fi contorizat si sa faca parte din lista, e nevoie ca o persoana sa fi vizualizat cel putin 70% din material, deci nu chiar orice fel de continut va trece prin filtru.

Netflix. Acelasi lucru este valabil inclusiv pentru filme, si e necesar ca 70% dintr-unul sa fi fost urmarit de catre o persoana inainte ca el sa fie contorizat si inregistrat in topul celor mai urmarite materiale din platforma. Schimbarea de strategie ar urma sa faca lumea mai interesata de ceea ce ofera Netflix, si ar trebui sa le permita oamenilor sa descopere mai usor filmele si serialele foarte populare, putand descoperi ceva ce nu stiau ca exista in platforma.

Netflix. Deocamdata totul este in faza de testare, si nu se stie cand ar putea fi oferit oficial, asa ca trebuie sa mai avem rabdare pana cand lucrurile se vor “aseza”.