Samsung GALAXY S11. PREMIERA pentru Noile Telefoane

Samsung GALAXY S11. O premiera foarte importanta va fi oferita pentru viitoarele modele de telefoane ale companiei coreene, iata ce va aduce nou pentru clienti.

Samsung GALAXY S11 chip

Samsung GALAXY S11. O premiera va fi lansata de catre compania Samsung pentru telefoanele pe care le va lansa pentru clientii din intreaga lume, ea urmand a fi foarte importanta in contextul general al pietei smartphone. Mai exact, Samsung GALAXY S11 urmeaza sa fie lansat cu doua noi procesoare de catre compania Samsung, unul Exynos de productie proprie, si unul Snapdragon 865 produs de catre cei de la Quamcomm, acesta din urma ajunga si in alte telefoane.

Samsung GALAXY S11. Daca noul procesor Exynos va fi oferit exclusiv pentru telefoanele coreenilor, cel putin deocamdata, Qualcomm Snapdragon 865 va fi oferit inclusiv altor producatori de telefoane mobile. Este de asteptat ca ambele noi modele de procesoare sa aduca imbunatatiri majore in materie de performante pentru Samsung GALAXY S11, fata de seria Samsung GALAXY S10, exact asa cum se intampla in fiecare an cu telefoanele coreenilor.

Samsung GALAXY S11. PREMIERA pentru Noile Telefoane

Samsung GALAXY S11. Pentru ambele chip-uri Qualcomm Snapdragon 865 si Exynos 9830, cei de la Samsung si Qualcomm pregatesc noi procesoare care vor fi produse folosind procese de fabricatie de 7nm, dar imbunatatite. Asta va aduce pentru telefoane atat performante imbunatatite, cat si o reducere a consumului de energie, care in schimb va imbunatati autonomia bateriei, deci in final utilizatorii sunt cei care castiga cel mai mult de pe urma acestei schimbari importante.

Samsung GALAXY S11. Desigur ca aceasta serie de telefoane va avea nevoie de un upgrade serios pentru procesor in comparatie cu versiunea anterioara, iar asta pentru ca si iPhone 11, sau Huawei MATE 30 Pro vor veni cu procesoare mai bune. Pentru a nu ramane in urma in fata concurentei, Samsung GALAXY S11 va ave aparte de grija companiei coreene, asa ca noile telefoane vor merita mai mult banii care vor fi ceruti de catre coreeni pentru ele.

Samsung GALAXY S11. Din ceea ce stim acum, aceasta noua serie de telefoane va fi lansata in primavara anului viitor de catre cei de la Samsung, insa deocamdata o data clara nu a fost anuntata in mod oficial.