Samsung GALAXY S11. ARMELE SECRETE in Lupta cu Apple, Huawei

Samsung GALAXY S11. Noi arme secrete sunt scoase "la bataie" de catre compania Samsung pentru ca telefoanele sale sa aiba succes in lupta cu Apple, si Huawei.

 

Samsung GALAXY S11 arme

Samsung GALAXY S11. Telefonul asteptat deja de catre foarte multi fani ai companiei Samsung va avea o serie de arme secrete cu care se va lupta mai eficient cu Apple si Huawei pentru suprematia pe piata smartphone. Astazi vorbim despre doua dintre armele secrete pe care Samsung GALAXY S11 ar urma sa le aiba, una dintre ele fiind 100% sigura de implementare, in timp ce a doua deocamdata e in dezvoltare, si ar putea fi amanata pentru Samsung GALAXY S12.

Samsung GALAXY S11. Prima arma secreta a noii serii de telefoane este camera quad pe care compania Samsung a implementat-o deja in versiunea 5G a Samsung GALAXY S10, si care va ajunge mai mult ca sigur in telefoanele de anul viitor. Vedem deja ca unii apreciaza foarte mult noua camera quad gandita de caatre cei de la Samsung, iar pentru Samsung GALAXY S11 va fi cu siguranta imbunatatita.

Samsung GALAXY S11. ARMELE SECRETE in Lupta cu Apple, Huawei

Samsung GALAXY S11. Camera quad cam este obligatorie pentru noile modele de telefoane din moment ce Huawei P30 PRO are una de acest gen, iar pentru a nu ramane in urma, cei de la Samsung vor trebui sa ofere ceva identic. E mai mult ca sigur faptul ca senzorii de imagine din viitoarea camera quad a Samsung GALAXY S11. ARMELE SECRETE in Lupta cu Apple, Huawei vor fi imbunatatiti, la fel ca si software-ul ce va fi folosit pentru inregistrarea de poze si clipuri video.

Samsung GALAXY S11. In aceeasi masura, este de asteptat si ca o camera sa fie ascunsa sub ecranul noilor modele de telefoane, dar aceasta schimbare este una care e posibil sa fie amanata pentru anul 2020, din pacate pentru multi fani. Nu se stie daca Samsung va finaliza tehnologia pentru a ascunde camerele sub ecranele telefoanelor Samsung GALAXY S11, insa daca nu va reusi, atunci implementarea va fi amanata pentru 2021.

Samsung GALAXY S11. Viitorul model de smartphone este pregatit pentru lansare in primavara anului 2020, iar pana atunci vom afla fara dubiu o buna parte dintre surprizele pe care le va include pentru toata lumea.