Apple – Masura IMPORTANTA Luata in Beneficiul Clientilor

 

apple accesorii preturi subventie

Apple a luat anul trecut o masura foarte importanta pentru a se asigura ca ai sai clienti nu sunt afectati de o schimbare ce a pus foarte multa presiune pe ea si partenerii sai. Mai exact, in septembrie 2018 au crescut cu 10% preturile pentru unele dintre accesoriile vandute de catre compania Apple, adica incarcatoare, cabluri, si atele asemenea.

Apple a subventionat aceasta crestere de preturi de 10% pentru accesoriile sale, dar numai in SUA, pentru ca doar acolo af ost impusa aceasta crestere de catre Donald Trump. Acum Trump creste aceste taxe la 25%, iar ele se vor aplica inclusiv pentru carcase si alte tipuri de accesorii ale Apple, si e improbabil ca diferenta sa fie absorbita de cei din Cupertino.

Accesoriile companiei Apple erau scumpe si fara cresterea cu 10% a preturilor, insa noua majorare va creste preturile la un total de 25%, ceea ce va supara multi dintre clienti. Totul vine din razboiul comercial pe care Donald Trump l-a inceput cu guvernul chinez anul trecut, acesta aducand preturi mai mari pentru cei care cumpara produse electronice in SUA.

But the codes involved in Apple’s “adapters, chargers, cables and cords” stayed on the list, and, starting last September, they have been taxed at a 10 percent rate when they entered the US from China. The same is true for iPhone cases and the iPad’s leather covers, both of which are also subject to the tariff, per Apple’s letter. On Friday, that jumped to 25 percent. So far, that cost has been born entirely by Apple and its suppliers.

Apple nu e singura companie care a subventionat preturile pentru produsele pe care le vinde, insa aceasta noua crestere de pana la 25% nu va mai fi suportata de producatori, si va fi transferata catre clienti.