Google Translate. Cel mai MARE Update din Ultimii Ani

Google Translate. Cel mai mare update din ultimii ani este pregatit pentru lansare in software-ul traduceri al celor de la Google, iata ce va oferi pentru toti utilizatorii.

Google Translate limba

Google Translate. Cea mai mare platforma de traduceri online va trece foarte curand si prin cel mai mare update din ultimii ani, compania Google fiind hotarata sa le ofere utilizatorilor exact ceea ce au nevoie de la acest serviciu. Aplicatia Google Translate pentru telefoane mobile are implementata o functie care face posibila traducerea cuvintelor detectate in imagini, insa din pacate nu face automat selectarea limbii din care se face traducerea, ceea ce nu face simpla folosirea.

Google Translate. Ei bine, lucrurile se vor schimba, deoarece Google lucreaza la o actualizare foarte importanta menita sa automatizeze acest intreg proces, astfel ca utilizatorii vor avea parte de o experienta mult mai buna. Google Translate urmeaza sa aiba o functie numita “Instant”, care va fi capabila sa detecteze in mod automat textele care sunt puse in fata camerei, deci utilizatorul nu va mai fi obligat sa aleaga singur limba din care se face traducerea.

Google Translate. Cel mai MARE Update din Ultimii Ani

Google Translate limba traduceri

Google Translate. Aceasta schimbare este foarte importanta in special pentru cei care vor sa faca traduceri pentru texte scrise in limbi care nu le sunt cunoscute, software-ul putand rezolva automat problema detectarii. Aceasta functionalitate exista deja in Google Translate pentru traducerea de texte introduse in casutele de traducere, insa pentru traducerea din texte detectate in imagini nu a existat pana acum ceva similar, insa iata ca lucrurile se schimba.

Google Translate. Cuvintele detectate de catre sistem vor fi incercuite, iar traducerea va fi afisata intr-un chenar in partea superioara a ecranului, astfel ca utilizatorul va putea vedea imadiat textul in limba nativa. Desigur ca inteligenta artificiala este folosita de catre Google Translate pentru a realiza tot acest proces, astfel ca experienta depinde foarte mult si de cat de bine este antrenat software-ul celor de la Google in a recunoaste limbile.

Google Translate. Cand va fi lansata aceasta functionalitate nu se stie deocamdata, insa cei de la Google lucreaza in mod activ la dezvoltarea ei.