iPhone XR 2019. Culorile Noilor Modele in Primele IMAGINI

iPhone XR 2019. Culorile noilor modele de telefoane sunt prezentate astazi in primele imagini pentru a ni se dezvalui secretele pregatite de catre Apple.

iPhone XR 2019 culori imagini

iPhone XR 2019. La doar cateva zile dupa ce au aparut primele informatii privind culorile pe care Apple ar dori sa le ofere pentru carcasele viitoarelor sale modele de telefoane, iata ca astazi vedem efectiv bucati din aceste carcase. Mai jos aveti ceea ce par a fi bucati din carcase pentru iPhone XR 2019, acestea fiind colorate in noile culori pe care Apple le va oferi pentru seria de telefoane incepand din acest an, doar doua fiind efectiv noi, restul fiind oferite si la actualele modele.

iPhone XR 2019. Conform informatiilor aparute pana acum, culorile albastru si coral urmeaza sa fie eliminate de catre compania Apple, in timp ce culorile alb, negru, galben si (PRODUCT)RED vor fi oferite in continuare. Noile culori sunt verde si lavanda, cei de la Apple considerand probabil ca vor avea mai mult succes decat cea albastra si cea coral, desi lumea nu a cerut in mod expres vreo schimbare de acest gen pana in prezent.

iPhone XR 2019. Culorile Noilor Modele in Primele IMAGINI

iPhone XR 2019 culori imagini sticla

iPhone XR 2019. In baza imaginilor aparute pana in prezent pe internet, a fost facuta si o imagine concept cu design-ul noilor modele de telefoane, iar mai jos o puteti vedea, ea aratandu-ne doar partial aceasta mare schimbare. Desigur ca nu era nevoie de ceva foarte complex pentru a vedea in ce masura pot fi schimbate telefoanele pentru a avea un design nou, dar iPhone XR 2019 nu vor avea o modificare subtantiala in baza acestorn oi culori ale Apple.

iPhone XR 2019 culori concept

iPhone XR 2019. Noua serie de telefoane va avea totusi o schimbare foarte mare prin implementarea camerei duale in forma patrata, Apple alegand sa ofere acelasi design atat pentru acest model, cat si pentru seria iPhone XS. In baza a ceea ce stim acum, se pare ca iPhone XR 2019 va fi prezentat in mod oficial in toamna acestui an de catre compania Apple, cel mai probabil undeva prin cursul lunii septembrie, deci mai avem de asteptat.

42 COMENTARII

  1. Ai avut iPhone XR? Vorbiti doar sa va aflati in treaba, fără cunoștință de cauză. Am cumparat iphone xr in noiembrie după ce am avut iphone x. Si va spun ca mi se pare cel mai bun telefon la ora actuală. Se misca impecabil, face poze foarte bune, bateria de departe cea mai bună pe care am avut-o până acum. Voi vorbiti doar după ce scrie in specificații. Ecranul desi are rezoluția aia mică se vede incredibil de bine. Nu simt ca am nevoie de mai mult. Am un s9 plus in paralel care are un ecran net superior dar care nu ma ajuta la nimic. Clar sunt scumpe, ar trebui sa fie mai ieftine dar nu mai spuneti ca sunt proaste. Dacă o sa folositi vreodata face id nu o sa mai doriti altceva vreodata.

  2. Deci vorbeşti de un telefon pe care nu îl ai? Câtă inteligență. Eu nu vreau decupaj mai mic pentru că altfel Face ID-ul nu ar mai funcționa atât de bine iar de preț, de ce l-ar vinde la prețul respectiv când tu nu oferi Android, ci altceva? Ai ceva ce nimeni nu are: ecosistemul iOS care este genial.

    Să mai spun că tu vorbeşti de telefoanele din 2018? Aşteaptă lansarea noului iPhone şi atunci faci o comparaţie cu toate modelele din 2019.

  3. “SE CONCENTREAZA”
    Doamne, ca e si greu… ei probabil intr-o zi au luat decizia ce culori sa aduca..atat maxim 1 ZI

    PT VIOREL o zi reprezinta CONCENTRARE si ceva MASIV,iar pt Apple reprezint un fleac

  4. Ok dar cum se face că dacă-l raportăm noi nu dispar comentariile lui? Nu-i ca şi cum ar avea pile sau ar fi adminul pe un cont pe care face troll . Nu, nu , nu . Oricum atâta-l duce capul . Oamenii care nu au materie cenusie şi vreo ocupație freacă menta pe net . El la orice oră e activ de zici că-i un robot cu procesorul ars . Vin şi eu odată pe zi sau la două zile şi-l văd pe dement ce abureli mai scrie . Asa de neinformat îi încât mie milă de el dar na csf
    Cu frumosul nu înțelege deloc dar atâta-l duce creierasul

  5. Si eu am semnalarea faptul că Serebehehe este imun la raportare de spam, dar asta e situația. Eu îmi bat joc de el subtil dar lui i se pare că îi fac complimente.
    Ar fi interesant ce s-ar întâmpla dacă absolut toți i-am da spam report. Poate l-ar bloca ăia de la Disqus ??

  6. “Cea mai inovatoare companie din lume” se concentrează pe detalii absolut nesemnificative în ceea ce privește construcția iPhone-ului. Dacă și producătorii auto ar schimba doar culorile de caroserie… Mă gândesc la ce dezastru ar fi cu Apple Car.

  7. Eu am masina din Mai 2016…si ghici ce, e class inca se vinde cu acelasi design si culori si in 2019…deci se vor face 4 ani pana la un mic facelift…
    iPhone o sa faca in curand 3 ani….
    ESTI BATA BATA …Imi place cum te faci singur de caacacat fara sa te forteze nimeni

  8. orice detaliu care pt cei saraci si slabi ca tine este nesemnificativ, pt o companie perfectionista este important,fiecare detaliu mic sau mare trebuie sa fie semnificativ cand esti Apple
    Samsonistii si sclavii nu au cum sa inteleaga asta

  9. Dar samsung ce a schimbat la design?au pus camerele pe orizontală,altceva,eu am avut și samsung,nu se compară cu iPhone!vă legați de camere de pe viitorul iPhone,așteptați să fie lansat,și după ai vb,în Iunie apare iOS 13,care va fi schimbat!am și un huawei mate20 lite,face id, e varză nu se deblochează în întuneric,are 4 gb de ram,dar nu se compară,nici măcar cu xr care are 3gb de ram!așa vedeți-vă fiecare de telefonul lui!nu vă mai jigniți!

  10. Păi la ce capacitate de înțelegere ai tu, este clar că pentru tine, ciclul de inovare la mașini are aceeași durată cu ciclul de inovare la smartphone-uri. Ce să zic… Mais bine tăceai ca să nu te faci de ?
    Oh, wait… Tu ești deja făcut ?, doar că te dai și fudul acum ???

  11. “SE CONCENTREAZA”
    Doamne, ca e si greu… ei probabil intr-o zi au luat decizia ce culori sa aduca..atat maxim 1 ZI

    PT VIOREL o zi reprezinta CONCENTRARE si ceva MASIV,iar pt Apple reprezint un fleac

  12. Pai producatorii auto au acelasi design cam 4-5 ani, dupa care vine un mic facelift pt inca 2-3 ani….deci?? Tu esti cam bata la orice

  13. Cred ca ai inceput sa sangerezi..
    Vad ca doar tu visezi la tim cook…ti-am mai zis, nu sunt popo…deci daca vrei oameni gen Tim, cauta in continuare

  14. omule tu ai bagat comparatia in discutie…si cand te faci de caacat o dai cu inovarea…sau poate tu chiar nu intelegi ce comparatii faci, scrii fara sa stii

  15. tocmai, eu nu vreau sport…sport vor aia ce au probleme in a se afirma…iei sport ca sa mergi cu 50-60 prin oras si 130 pe autostrada?
    Deci doar un poponaut isi ia masina sport ca sa fol 30% din motor

  16. si seria 6 ce imita cls? sau audi a7 ce imita cls?
    Chiar are rost? esti un muc la masini pe langa mine, pe langa cunostinte am si partea practica

  17. E cu capul omul ăsta . E un fanatic dinăla toxic . Ori e un cont al Adminului prin care face troll pentru că nu prea văd să-l sancționeze la cât înjură iar pe când alții doar discută acele comentari sunt date jos dar na csf. Dă-i block şi aia e . Nu ai ce face cu ăstia . Uneori mă amuză la ce chestii tâmpite scrie pe aici . Să nu mai zic de celelalte conturi ale lui sau cum se crede el “Geniu” pe când nici nu stie să pună o cratimă sau să se informeze calumea . Când nu mai are “dovezi” cu care să-şi apere companiia mult iubită sare cu niste jigniri care nu au nici un sens . Asta da cultură de un ” Geniu ”
    E doar penibil dar na , csf avem nevoie şi de un clovn al nostru de care să mai râdem .

  18. sa tac? aici scriem, nu stiam ca imi auzi si vocea…doamne acum imi auzi si vocea in capul tau? Serios, deja este nasol cand auzi voci in cap

  19. Cum îți răspunde ție la comentarii asa ar trebui să-i răspunzi şi tu lui . Faza e că după se va simți jignit . Hmm oare de ce ?
    ?
    Oricum cu oamenii mai puțini inteligenți nu poți vorbi cu un limbaj foarte complicat deoarece nu va înțelege nimic asa că trebuie să te cobori la nivelul lui . Când scriam romanele mele kilometrice în certurile cu el în care prezentam dovezi că el greseste nu mai înțelegea nimic sărăcuțul .

  20. Serebehehe are un limbaj limitat și o capacitate de înțelegere și mai redusă. Așadar, nu îi scrie ceva mai complex că amețește.
    Nu îmi permit să îi scriu cuvinte urâte pentru că le-ar considera a fi complimente și în plus, mi s-ar șterge comentariile pentru limbaj vulgar. El raportează imediat comentariile noastre.

  21. Ok dar cum se face că dacă-l raportăm noi nu dispar comentariile lui? Nu-i ca şi cum ar avea pile sau ar fi adminul pe un cont pe care face troll . Nu, nu , nu . Oricum atâta-l duce capul . Oamenii care nu au materie cenusie şi vreo ocupație freacă menta pe net . El la orice oră e activ de zici că-i un robot cu procesorul ars . Vin şi eu odată pe zi sau la două zile şi-l văd pe dement ce abureli mai scrie . Asa de neinformat îi încât mie milă de el dar na csf
    Cu frumosul nu înțelege deloc dar atâta-l duce creierasul

  22. Face ID e varza. Am folosit iPhone xr timp de 3saptamani și cafea rateu foarte foarte des. Am setat fata de 3 ori , am resetat și setat din nou. Merge foarte greu, nu se compara cu amprenta de pe note 9 le meu sau cu iris scannerul.
    Ecranul ăla e o vrăjeală ieftina. Se văd culorile șterse tot. Se vede că e depășit.
    ?