iPhone XR 2019. Culorile Noilor Modele in Primele IMAGINI

iPhone XR 2019. Culorile noilor modele de telefoane sunt prezentate astazi in primele imagini pentru a ni se dezvalui secretele pregatite de catre Apple.

iPhone XR 2019 culori imagini

iPhone XR 2019. La doar cateva zile dupa ce au aparut primele informatii privind culorile pe care Apple ar dori sa le ofere pentru carcasele viitoarelor sale modele de telefoane, iata ca astazi vedem efectiv bucati din aceste carcase. Mai jos aveti ceea ce par a fi bucati din carcase pentru iPhone XR 2019, acestea fiind colorate in noile culori pe care Apple le va oferi pentru seria de telefoane incepand din acest an, doar doua fiind efectiv noi, restul fiind oferite si la actualele modele.

iPhone XR 2019. Conform informatiilor aparute pana acum, culorile albastru si coral urmeaza sa fie eliminate de catre compania Apple, in timp ce culorile alb, negru, galben si (PRODUCT)RED vor fi oferite in continuare. Noile culori sunt verde si lavanda, cei de la Apple considerand probabil ca vor avea mai mult succes decat cea albastra si cea coral, desi lumea nu a cerut in mod expres vreo schimbare de acest gen pana in prezent.

iPhone XR 2019. Culorile Noilor Modele in Primele IMAGINI

iPhone XR 2019 culori imagini sticla

iPhone XR 2019. In baza imaginilor aparute pana in prezent pe internet, a fost facuta si o imagine concept cu design-ul noilor modele de telefoane, iar mai jos o puteti vedea, ea aratandu-ne doar partial aceasta mare schimbare. Desigur ca nu era nevoie de ceva foarte complex pentru a vedea in ce masura pot fi schimbate telefoanele pentru a avea un design nou, dar iPhone XR 2019 nu vor avea o modificare subtantiala in baza acestorn oi culori ale Apple.

iPhone XR 2019 culori concept

iPhone XR 2019. Noua serie de telefoane va avea totusi o schimbare foarte mare prin implementarea camerei duale in forma patrata, Apple alegand sa ofere acelasi design atat pentru acest model, cat si pentru seria iPhone XS. In baza a ceea ce stim acum, se pare ca iPhone XR 2019 va fi prezentat in mod oficial in toamna acestui an de catre compania Apple, cel mai probabil undeva prin cursul lunii septembrie, deci mai avem de asteptat.

Articolul precedentiOS 12.3 DOWNLOAD pentru iPhone, iPad, iPod Touch
Articolul următoreMAG. 1800 LEI REDUCERE la Samsung GALAXY S8
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.