Huawei P30 PRO vs OnePlus 7 PRO si MARILE PROBLEME

Huawei P30 PRO si OnePlus 7 PRO apar astazi in prime comparatii detaliate care ne arata cat de mari devin problemele companiei Huawei din cauza noilor modele de telefoane.

Huawei P30 PRO probleme oneplus 7 pro

Huawei P30 PRO. Va spuneam acum cateva zile ca lansarea OnePlus 7 Pro va aduce si o serie de probleme pentru telefoanele celor de la Huawei, iar din moment ce totul a devenit oficial acum, putem vorbi si despre ceea ce se intampla. Mai exact, Huawei P30 PRO are in fata un adversar care are potential mare de a ii afecta vanzarile in perioada urmatoare, iar asta multumita specificatiilor foarte bune, dar si a pretului nesperat de mic pe care-l are.

Huawei P30 PRO. Ambele telefoane vin de la producatori chinezi, ambele au specificatii foarte bune, insa desi telefonul Huawei are o camera mai buna, OnePlus 7 Pro are un ecran mai bun, dar si un pret de vanzare mult mai mic. Huawei P30 PRO nu are performante la fel de bune precum OnePlus 7 Pro, dar asta stiam inca dinaintea prezentarii oficiale, totul fiind confirmat acum, si asa incep problemele pentru chinezi.

Huawei P30 PRO vs OnePlus 7 PRO si MARILE PROBLEME

Huawei P30 PRO. Ambele telefoane au cititoare de amprente optice, nu ultrasonice, dar asta nu afecteaza in vreun fel nivelul de securitate pe carel ofera, ci doar capcitatea lor de a functiona in anumite conditii in care cele ultrasonice nu o fac. Interesant este ca ambele modele de telefoane au deasemenea si un sistem de recunoastere faciala implementat, iar OnePlus 7 Pro face deblocarea surprinzator de rapid in comparatie cu Huawei P30 PRO, desi trebuie sa scoata o camera din carcasa.

Huawei P30 PRO. Marele avantaj al OnePLus 7 Pro ramane totusi ecranul cu rata de refresh de 90Hz, acesta facand interfata android mult mai fluida, si aducand un mare avantaj pentru experienta de gaming. As spune ca ecranul e un avantaj mai mare decat camera, iar aici Huawei P30 PRO pierde serios in fata OnePlus 7 Pro, ceea ce pana acum n-am prea vazut, dar trebuie sa existe un inceput si pentru toate.

Huawei P30 PRO. Ajungand la pret, telefonul celor de la Huawei costa in jur de 850 de euro, in timp ce telefonul OnePlus 7 Pro are preturi care incep de la numai 660 de euro, diferenta foarte mare pentru consumatorii obisnuiti.

7 COMENTARII

  1. Dupa cum am zis, OP da clasa lui samsung la display…
    Viorel nu intelege, asa cum iPhone a dat clasa unei tehnologii de peste 10 ani ce nu avea acuratete in culori, acum vine OP si arata cum poti avea 90hz…samsung la 60hz de peste 10 ani..

  2. Baza este samsung..pt ca ei nu au inca 90hz amoled nici dupa 10 ani
    Dar probabil vor copia si asta asa cum au copiat acuratetea culorilor din iphone