Samsung GALAXY S10 vs OnePlus 7 PRO, Comparatia Camerelor

Samsung GALAXY S10 si OnePlus 7 PRO apar astazi intr-o comparatie foarte interesanta a camerelor, care ne arata ce telefon are senzorii de imagine mai buni.

Samsung GALAXY S10 camera OnePlus 7 PRO

Samsung GALAXY S10. Prima comparatie cu OnePlus 7 Pro pune telefonul coreenilor de la Samsung fata in fata cu un rival care cu siguranta le va da foarte multe batai de cap in lunile urmatoare in materie de vanzari. Vorbim despre un OnePlus 7 Pro care are tot o camera tripla, exact precum Samsung GALAXY S10, insa care vine fara la fel de multe functii importante, desi are o camera care iese din carcasa atunci cand utilizatorii vor sa-si faca un selfie.

Samsung GALAXY S10. Telefonul coreenilor are o camera tripla formata din senzori de imagine standard, wide-angle si telephoto, acelasi lucru fiind valabil si pentru OnePlus 7 Pro, specificatiile pentru ei fiind complet diferite, dar asta conteaza mai putin. Ceea ce conteaza este rezultatul final, iar din acest punct de vedere, atat Samsung GALAXY S10, cat si OnePlus 7 Pro pot spune ca sunt mai bune in anumite privinte, sau altele, in functie de teste.

Samsung GALAXY S10 vs OnePlus 7 PRO, Comparatia Camerelor

Samsung GALAXY S10. Un foarte mare avantaj exista pentru telefonul celor de la Samsung in materie de poze facute folosind efectul HDR, dar si in ceea ce priveste stabilizarea optica pentru video, reusind sa depaseasca fara drept de apel OnePlus 7 Pro. In ceea ce priveste zoom-ul, Samsung GALAXY S10 face unul de 2X la 12 megapixeli, iar OnePlus 7 Pro unul de 3X la 8 megapixeli, iar rezolutia mai mica afecteaza foarte serios calitatea pozelor.

Samsung GALAXY S10. Telefonul coreenilor se descurca mai bine si cand vine vorba despre pozele portret facute folosind functia speciala a camerei, atat pe partea de HDR, cat si pe partea de calitate totala a imaginii finale. In ceea ce priveste pzoele facute in conditii de luminozitate scazuta, Samsung GALAXY S10 castiga din nou fara drept de apel in fata OnePlus 7 Pro, ceea ce e si normal, din moment ce Samsung are parte de senzori mult mai buni.

Samsung GALAXY S10. Per total, telefonul celor de la Samsung e mai bun decat OnePlus 7 Pro cand vine vorba despre facut poze si clipuri video, dar diferenta nu e la fel de mare precum diferenta de pret dintre ele.