Windows 10. NOI PROBLEME Mari cu Actualizarile

Windows 10. Noi probleme cu actualizarile pentru sistemul de operare au fost raportate de catre utilizatorii care il folosesc in propriile calculatoare acum.

Windows 10 cumulativ

Windows 10. Cel mai popular sistem de operare pentru calculatoare are saptamana aceasta parte de noi actualizari pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa din pacate nu vorbim si despre vesti bune pentru ei. Se pare ca actualizarile cele mai recente pentru Windows 10 au generat mai multe probleme decat au rezolvat pentru utilizatorii de calculatoare, mai exact patch-ul KB4494441 fiind cel care a adus cele mai multe plangeri din partea celor care l-au instalat.

Windows 10. Acest patch este unul foarte important pentru cei care au October 2018 Update instalat in calculatoare in momentul de fata, insa deocamdata nu e recomandata instalarea sa pentru ca lucrurile devin mai mult decat problematice. Mai exact, se pare ca aceasta actualizare pentru Windows 10 se instaleaza de 2 ori in calculatoarele utilizatorilor, foarte multa lume devenind extrem de confuza in ceea ce priveste existenta patch-ului de 2 ori in calculatoare.

Windows 10. NOI PROBLEME Mari cu Actualizarile

Windows 10. Microsoft a analizat plangerile utilizatorilor, si ofera inclusiv o explicatie pentru aceasta problema, spunand ca totul are la baza modul in care actualizarea a fost gandita pentru instalare in calculatoare. Mai exact, acest patch pentru Windows 10 a fost gandit pentru instalare in multiple faze, iar de aici vine si problema principala, deoarece sistemul de operare logheaza instalarea ca fiind facuta de 2 ori in timpul repornirii calculatoarelor, dar in realitate lucrurile nu se intampla asa.

Essentially, what’s happening is that the cumulative update is actually a multi-stage process that requires an initial installation, followed by a reboot, and a further installation (and another reboot). We are working on improving this update experience to ensure the Update history correctly reflects the installation of the latest cumulative update (LCU).

Windows 10. Unii dintre cei care au facut instalarea acestui patch pentru sistemul de operare sustin ca el nu ar genera probleme de functionare, asa ca teoretic lumea n-ar trebui sa fie afectata in vreun fel, sau altul. Desigur ca oricand pot aparea probleme serioase din cauza unui patch care este listat ca fiind instalat de 2 ori in Windows 10, asa ca daca treceti prin aceasta problema, e bine sa stiti ce se intampla in realitate cu sistemul de operare.

Windows 10. Microsoft a afirmat ca va incerca sa rezolve problema in perioada imediat urmatoare, dar utilizatorii trebuie sa mai aiba rabdare pana cand totul va fi finalizat.

3 COMENTARII

  1. is varza rau , am instalat ieri actualizarea si numai mergea meniul start si cpu incarcat la 100% ,desigur ca dupa ce am dat uninstall si-a revenit,si am laptop performant … astia de la microsoft doar buguri aduc ,stai cu frica ca instalezi update si iti strica computerul