Windows 10. SURPRIZA cu o Functie pentru Calculatoare

Windows 10. O surpriza foarte importanta a fost lansata de catre compania Microsoft printr-o functie noua pentru calculatoarele pe care poate fi instalat sistemul de operare.

Windows 10 accesibilitate

Windows 10. O noua functie surpriza pentru calculatoare a fost lansata de catre compania Microsoft, ea venind ca o noutate pe care multi dintre utilizatori nu se asteptau sa o aiba disponibila prea curand. Mai exact, dupa ce a decis sa nu mai elimine aplicatia Paint din Windows 10, compania Microsoft s-a decis chiar sa implementeze functii noi pentru ea, ceea ce sugereaza faptul ca in viitor am putea avea parte si de alte surprize interesante pregatite din Redmond pentru toata lumea.

Windows 10. Pentru aplicatia Paint compania Microsoft a decis sa implementeze o serie de noi functii de accesibilitate, acestea urmand a fi inclue in May 2019 Update pentru toata lumea, si schimbarea e interesanta. Mai exact, daca pana acum Microsoft Paint putea fi folosit cu un mouse, sau un touchscreen foarte usor incepand cu May 2019 Update pentru Windows 10 Microsoft urmeaza sa ofere inclusiv posibilitatea de a folosi tastatura pentru control.

Windows 10. SURPRIZA cu o Functie pentru Calculatoare

Windows 10. Combinatii de taste facute de catre utilizatori in Microsoft Paint permit controlarea cursorului pe plansa pe care putem face orice modificari dorim, iar tasta space activeaza orice ustensila selectata de catre noi. Practic, tasta space inlocuieste click-ul unui mouse, iar tastele cu sageti permit directionarea cursorului pe plansa pe care o avem deschisa in Microsoft Paint din Windows 10, ideea din spatele acestei schimbari fiind extrem de buna.

The new accessibility features will come in the Windows 10 May 2019 Update. And, while Microsoft Paint is already readily usable with a mouse or touchscreen, the new features allow the keyboard to serve as the primary input device in Microsoft Paint.

Windows 10. Functiile de accesibilitate sunt foarte importantepentru companii ca Microsoft, Apple, sau Google, ele dorind sa le ofere cat mai multor clienti posibilitatea de a le folosi produsele, indiferent de situatie. Surpriza cea mare vine pentru Microsoft Paint pentru ca aceasta aplicatie trebuia sa fie eliminata complet din Windows 10, si inlocuita cu Paint 3D, insa iata ca lucrurile merg intr-o cu totul alta directie, ceea ce e bine pentru utilizatori.

Windows 10. Avand in vedere ca May 2019 Update va fi lansat in cursul acestei luni de catre compania Microsoft, nu vom mai avea foarte mult de asteptat pana cand toate noutatile importante vor fi disponibile la nivel global.