Samsung GALAXY S11. Anuntul ULUITOR de la Samsung

Samsung GALAXY S11. Un anunt complet uluitor a fost facut astazi de catre compania Samsung, iata ce vrea sa ofere pentru viitoarele sale telefoane mobile.

Samsung GALAXY S11 5nm

Samsung GALAXY S11. Un anunt uluitor pentru viitorul smartphone de la Samsung a venit astazi pentru fanii din lumea intreaga care asteapta cu nerabdare aparitia acestui nou model de smartphone pe piata. Conform informatiilor de astazi, pentru seria Samsung GALAXY S11 este asteptat un nou procesor cu adevarat uimitor de la compania coreeana, ceea ce l-ar putea transforma intr-un rege pe piata telefoanelor, cel putin in materie de performante.

Samsung GALAXY S11. Mai exact, pentru urmatoarea generatie de telefoane mobile, compania Samsung intentioneaza sa faca trecerea de la procesoarele de 7nm la procesoarele de 5nm pentru telefoanele sale, o evolutie tehnologica impresionanta. Procesoarele de 5nm pentru Samsung GALAXY S11 vor aduce un spor substantial in materie de performante, dar si o crestere pentru autonomia bateriei, astfel ca in final toata lumea castiga.

Samsung GALAXY S11. Anuntul ULUITOR de la Samsung

Samsung GALAXY S11. Acest nou proces de fabricatie pregatit de catre compania Samsung pentru telefoanele sale va asigura deasemenea si o suprematie pe piata smartphone, cel putin pentru cateva luni de zile. Este deasemenea nevoie pentru Samsung GALAXY S11 si de o crestere foarte mare in materie de performante pentru a tine pasul cu telefoanele iPhone 11, care vor veni cu un nou chip A11, mult mai performant decat cel din actualele modele, sau decat cel din telefoanele Android.

Samsung Electronics fully understands that achieving powerful and reliable silicon solutions requires not only the most advanced manufacturing and packaging processes as well as design solutions, but also collaborative foundry-customer relationships grounded on trust and shared vision. This year’s Foundry Forum is filled with compelling evidence of our commitment to progress in all those areas, and we’re honored to host and converse with our industry’s best and brightest.

Samsung GALAXY S11. Desigur ca planurile coreenilor depind intr-o foarte mare masura si de cele ale Qualcomm, care trebuie sa aiba deasemenea procesoare cu un asemenea proces de fabricatie, altfel eforturile sale sunt in zadar. Deocamdata nu se stie sigur daca Qualcomm va putea tine pasul cu Samsung in aceasta privinta, dar momentan speram ca Samsung GALAXY S11 va avea intr-adevar un procesor foarte evoluat din punct de vedere tehnologic, ceea ce e benefic pentru toti clientii.

Samsung GALAXY S11. Lansarea acestui nou model de smartphone ar urma sa aiba loc undeva prin primavara anului 2020, cel mai probabil undeva in cursul lunii martie.

6 COMENTARII

  1. “Samsung ready for 3nm tech”
    “Samsung Electronics is ready for 3 nanometer (nm) technology, which will speed up innovations in advanced applications such as artificial intelligence and internet of things.

    One nanometer is a length that is one billionth of a meter, or about one 10,000th the diameter of a human hair.

    The Seoul-based company said May 15 that its 3 nm gate-all-around (GAA) process development is on track, noting that its process design kit version 0.1 for the technology has been released in April for customers”