Huawei. Actiunile SUA Intensifica BOICOTAREA Produselor Apple

Huawei. Actiunile recente ale SUA au intensificat boicotarea produselor companiei Apple, iata cat de serioase a devenit situatia pentru cei din Cupertino.

huawei boicot apple

Huawei. Razboiul comercial dintre SUA si China are nu doar o victima secundara, compania chinezeasca, ci si Apple, care inca din decembrie 2018 a fost tinta unui boicot al companiilor si clientilor din China. Atunci a inceput un boicot puternic in baza caruia companiile au inceput sa amendeze angajatii care foloseau produse ale Apple, si au inceput sa le ofere subventii importante pentru achizitionarea telefoanelor mobile produse de catre Huawei.

Huawei. Acum lucrurile se complica si mai mult pentru Apple, asa cum s-au complicat pentru compania chinezeasca, dupa ce Donald Trump a semnat ordinul prin care s-a interzis achizitia echipamentelor sale de telecomunicatii in SUA. Apple resimte deasemenea efectul acestui ordin, deoarece in China a fost readusa in discutie boicotarea produselor sale, chinezii incepand sa anunte pe retelele de socializare ca urmeaza sa renunte la telefoanele iPhone pentru cele ale Huawei.

Huawei. Actiunile SUA Intensifica BOICOTAREA Produselor Apple

Huawei. Propaganda facuta de catre guvernul chinez pentru sustinerea companiei pare sa dea roade din plin, iar cetatenii tarii par sa fie cu totul in spatele ei, ceea ce o ajuta foarte mult in materie de vanzari in aceasta perioada destul de grea pentru ea. Apple, pe de alta parte, nu are guvernul american in spate in toata aceasta disputa, fiind nevoita sa lupte singura cu guvernul chinez, care sustine Huawei cu toata puterea sa, iar vanzarile sale au fost deja serios afectate in China in 2019.

People in China are calling for a boycott of Apple products after tensions between China and the US reached new heights following fresh restrictions targeting Chinese telecom giant Huawei. On Weibo, China’s version of Twitter, users reacted to US pressure on Huawei by rejecting Apple products.

Huawei. Din pacate pentru Apple, situatia nu se va schimba in bine prea curand, iar asta pentru ca in China guvernul va sustine din umbra boicotarea produselor sale ca raspuns la actiunile guvernului american din ultimele luni. Apple nu prea are ce sa faca in momentul de fata, nici cu produse grozave, care oricum vor fi mai scumpe decat cele ale Huawei, iar impactul real al problemelor de acum il vom vedea abia cand iPhone 11 va fi lansat.

Huawei. Intre timp, compania chinezeasca inregistreaza vanzari tot mai mari in diverse zone de pe glob, si continua sa aduca pe piata telefoane foarte interesante, ceea ce pune compania Apple intr-o pozitie tot mai proasta.