Huawei MATE 30 PRO. PROBLEME Extrem de MARI pentru LANSARE

Huawei MATE 30 PRO. Are probleme extrem de mari inainte de lansare, Huawei ramanand fara tehnologii extrem de importante, precum Android, care sunt produse in SUA.

Huawei MATE 30 PRO china

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de smartphone este pregatit pentru lansare in momentul de fata, insa exista probleme extrem de mari in ceea ce priveste finalizarea procesului de dezvoltare pentru el. V-am spus dimineata ca Google a revocat licenta Android pentru Huawei, iar asta lasa clientii companiei fara actualizarile pe care americanii le ofera pentru sistemul de operare, insa aceasta este doar o parte a intregii probleme privind Huawei MATE 30 PRO.

Huawei MATE 30 PRO. Separat de faptul ca Huawei nu va putea implementa versiunea oficiala a Android in acest model de smartphone, ci versiunea open-source, fara functii speciale oferite de catre compania Google, exista si alte probleme. Aplicatii precum Gmail, Google Play, YouTube, etc, nu vor fi disponibile deasemenea pe Huawei MATE 30 PRO in mod oficial, iar fara acces la magazinul de aplicatii al Google, utilizatorii vor trebui sa le instaleze din surse terte, din pacate.

Huawei MATE 30 PRO. PROBLEME Extrem de MARI pentru LANSARE

Huawei MATE 30 PRO. Si ca lucrurile sa fie mai complicate, inclusiv cei de la Qualcomm si Broadcom au anuntat ca incheie relatiile comerciale cu Huawei, companiile furnizand componente foarte importante pentru chinezi. Modemurile din telefoanele Huawei, chip-urile Wi-Fi, Bluetooth, si alte componente importante sunt produse cu tehnologii dezvoltate in SUA, insa Huawei MATE 30 PRO va trebui sa se bazeze mai mult pe tehnologii din China, ceea ce e o mare problema.

Huawei MATE 30 PRO. Chiar daca Huawei are stocuri de componente pentru produse acum, nu va putea folosi si versiunile noi de software pentru acestea, ramanand cu cele vechi, care e posibil sa aiba si probleme de functionare. Asta va face Huawei MATE 30 PRO un telefon vulnerabil in fata concurentei, deoarece e improbabil sa aiba tehnologii la fel de bune doar in baza a ceea ce exista in China, iar Huawei se va perfectiona si mai mult in copierea americanilor.

Huawei MATE 30 PRO. Acesta urmeaza sa fie primul model de smartphone lansat de catre chinezi fara foarte multe dintre tehnologiile facute de catre americani, si va fi interesant de vazut cam cat succes ar putea avea.

14 COMENTARII

  1. Ia gândește-te ce e mai ușor de produs,software sau hardware? Sunt doar 2 producători de software in lume(Apple și Google) și câți producători de hardware?
    Te-ai gândit la asta?
    Orice producator din sutele care produc telefoane cu android sunt zero barat fără soft-ul android de la google. Ce zici de ex un S11 cu Tizen ce succes ar avea?

  2. E timpul ca apple sa revina pe locul 2 😀 si asa va fi din cauza ca huawei se va duce in jos din cauza la ce au patit cu google

  3. E timpul ca Apple să plece din China. Până își vor deschide o altă fabrică, să facă linii de asamblare, angajați, etc… Apple va ajunge pe locul 10.
    Mai vedem noi ce țară pierde… cea care are produce softul, sau cea care produce telefoanele. ?

  4. În orice tara e sărăcie, dar SUA sunt : 1. Singura super putere a lumii
    2. Ecomonia no 1
    3. Cea mai bogata tara
    4. Tara cu cele mai puternice firme
    5. Tara cu unul dintre cele mai puternice centre financiare din lume
    6. Tara cu una dintre cele mai mari piețe din lume
    7. Prima putere nucleara a lumii și una dintre puținele puteri nucleare + cel mai mare vânzător de armament nuclear
    8. Cea mai puternică moneda
    9. Cel mai puternic pașaport
    10. Cele mai mai venituri pt o tara (chinezii nu sunt nici pe jumătate )
    Cu ce nu se poate bate SUA??? Sua se poate bate pe mai multe fronturi

  5. Problema este ce vor face clienții. Vor accepta un Android fara caracteristicile importante sau vor merge spre alte telefoane? Eu spre exemplu nu aș accepta telefon fără Maps și fără google play. Alt sistem de operare…..vorbim ca sa nu adormim.

  6. Degeaba își face Huawei propriul OS asta nu le va garanta succesul…. Sunt f multi ani de munca în spatele android și șansele ca Huawei sa facă un OS camparabil în tot sunt 0

  7. Ia gândește-te ce e mai ușor de produs,software sau hardware? Sunt doar 2 producători de software in lume(Apple și Google) și câți producători de hardware?
    Te-ai gândit la asta?
    Orice producator din sutele care produc telefoane cu android sunt zero barat fără soft-ul android de la google. Ce zici de ex de un S11 cu Tizen ce succes ar avea?

  8. Cam asa, au încercat și alții mari sa vina cu propriul sistem de operare, dar a fost sortit eșecului
    Huawei nu e cu nimic mai diferit