Huawei MATE 30 PRO. PROBLEME Extrem de MARI pentru LANSARE

Huawei MATE 30 PRO. Are probleme extrem de mari inainte de lansare, Huawei ramanand fara tehnologii extrem de importante, precum Android, care sunt produse in SUA.

Huawei MATE 30 PRO china

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de smartphone este pregatit pentru lansare in momentul de fata, insa exista probleme extrem de mari in ceea ce priveste finalizarea procesului de dezvoltare pentru el. V-am spus dimineata ca Google a revocat licenta Android pentru Huawei, iar asta lasa clientii companiei fara actualizarile pe care americanii le ofera pentru sistemul de operare, insa aceasta este doar o parte a intregii probleme privind Huawei MATE 30 PRO.

Huawei MATE 30 PRO. Separat de faptul ca Huawei nu va putea implementa versiunea oficiala a Android in acest model de smartphone, ci versiunea open-source, fara functii speciale oferite de catre compania Google, exista si alte probleme. Aplicatii precum Gmail, Google Play, YouTube, etc, nu vor fi disponibile deasemenea pe Huawei MATE 30 PRO in mod oficial, iar fara acces la magazinul de aplicatii al Google, utilizatorii vor trebui sa le instaleze din surse terte, din pacate.

Huawei MATE 30 PRO. PROBLEME Extrem de MARI pentru LANSARE

Huawei MATE 30 PRO. Si ca lucrurile sa fie mai complicate, inclusiv cei de la Qualcomm si Broadcom au anuntat ca incheie relatiile comerciale cu Huawei, companiile furnizand componente foarte importante pentru chinezi. Modemurile din telefoanele Huawei, chip-urile Wi-Fi, Bluetooth, si alte componente importante sunt produse cu tehnologii dezvoltate in SUA, insa Huawei MATE 30 PRO va trebui sa se bazeze mai mult pe tehnologii din China, ceea ce e o mare problema.

Huawei MATE 30 PRO. Chiar daca Huawei are stocuri de componente pentru produse acum, nu va putea folosi si versiunile noi de software pentru acestea, ramanand cu cele vechi, care e posibil sa aiba si probleme de functionare. Asta va face Huawei MATE 30 PRO un telefon vulnerabil in fata concurentei, deoarece e improbabil sa aiba tehnologii la fel de bune doar in baza a ceea ce exista in China, iar Huawei se va perfectiona si mai mult in copierea americanilor.

Huawei MATE 30 PRO. Acesta urmeaza sa fie primul model de smartphone lansat de catre chinezi fara foarte multe dintre tehnologiile facute de catre americani, si va fi interesant de vazut cam cat succes ar putea avea.