Huawei MATE 30 PRO. PROBLEMA URIASA pentru Telefon

Huawei MATE 30 PRO. O problema extrem de mare a aparut pentru noul model de telefon al companiei Huawei, iata cu ce se confrunta in momentul de fata.

Huawei MATE 30 PRO dificultati

Huawei MATE 30 PRO. Noul model de smartphone al companiei Huawei este in momentul de fata pregatit pentru lansare de catre chinezi, insa totul se face cu o foarte mare problema in spate, una care ar putea fi extrem de greu de rezolvat. Mai exact, incepand de saptamana aceasta Huawei are interdictie de la Donald Trump pentru a-si vinde produsele de telecomunicatii in SUA, dar si pentru a cumpara tehnologii de la anumite companii americane, iar asta afecteaza Huawei MATE 30 PRO.

Huawei MATE 30 PRO. Desi compania Huawei si-a facut un stoc de componente care sa-i ajunga pentru trei luni de activitate, lansarea acestui model de smartphone e inca la 4 – 5 luni distanta, deci dincolo de limitele stocurilor. Daca intre timp compania Huawei nu va reusi sa gaseasca alternative pentru componentele folosite si pentru Huawei MATE 30 PRO, atunci ar putea fi obligata sa faca anumite compromisuri pentru telefoanele sale.

Huawei MATE 30 PRO. PROBLEMA URIASA pentru Telefon

Huawei MATE 30 PRO. Chiar daca va gasi alternative pentru componentele pe care le foloseste in telefoane, e posibil ca acestea sa fie inferioare in comparatie cu ceea ce cumpara inainte de interdictia impusa de catre americani. Aici vorbim despre componente ca Gorilla Glass, modemurile de la Qualcomm, chip-uri Bluetooth si Wi-Fi, plus alte componente, Huawei MATE 30 PRO trebuind sa aiba multe componente de la companii americane, dar se pare ca acest lucru nu va mai fi chiar atat de usor de realizat.

Huawei MATE 30 PRO. Americanii au exclus anumite tipuri de produse de pe lista celor pe care Huawei nu le poate cumpara de la companiile americane, insa e greu de spus daca vorbim despre toate cele necesare pentru productia telefoanelor. Totusi, daca macar unele dintre componentele Huawei MATE 30 PRO vor fi cele de care are Huawei nevoie, atunci compania ar putea oferi totusi o experienta foarte buna pentru clienti.

Huawei MATE 30 PRO. Desi telefonul in sine este produs de catre o companie chinezeasca, exista multa tehnologie americana in el, de la sistemul de operare Android, si pana la diverse componente interne foarte importante.