Samsung GALAXY S11. EXCLUSIV, Primul SECRET Dezvaluit

Samsung GALAXY S11. Primul secret legat de noul model de smartphone a fost dezvaluit in exclusivitate astazi, iata ce pregateste compania Samsung pentru lansare.

Samsung GALAXY S11 picasso

Samsung GALAXY S11. Aflat in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, noul model de smartphone are deja primul secret dezvaluit decatre cel mai cunoscut leaker de informatii despre produse Samsung. Mai exact, chinezul care ne spune atat de multe informatii interesante despre produsele Samsung nelansate, a dezvaluit in premiera ca pentru Samsung GALAXY S11 s-a stabilit un nume de cod intern “Picasso”, deci orice fel de informatii care-l contin, au legatura cu telefonul.

Samsung GALAXY S11. Stim deja de ani de zile ca Samsung GALAXY Note 10 are numele de cod “Da Vinci” de cativa ani de zile, celor de la Samsung placandu-le sa foloseasca numele pictorilor celebri ca si nume de cod pentru telefoane. Desi Samsung GALAXY S11 are numele de cod “Picasso”, asta nu inseamna in mod neaparat si ca o schimbare foarte mare de design urmeaza sa fie impusa de catre compania coreeana pentru telefoanele sale in primavara anului 2020.

Samsung GALAXY S11. EXCLUSIV, Primul SECRET Dezvaluit

Samsung GALAXY S11 picasso nume de cod

Samsung GALAXY S11. Pentru viitoarea serie de telefoane mobile sunt anuntate totusi posibile schimbari foarte mari pe partea de design, acelasi leaker anuntand ca Samsung pregateste noi design-uri uluitoare pentru telefoanele sale. Exista sperante mari ca si pentru Samsung GALAXY S11 va fi facuta o mare schimbare de design care sa aduca telefonul in centrul atentiei intregii lumi, dar deocamdata nimeni nu poate spune ca asta se va intampla, sau nu.

Samsung GALAXY S11. Separat de posibile schimbari de design, telefonul va veni cu un nou chip Qualcomm Snapdragon 865, si unul Exynos 9830, plus un nou mediu de stocare UFS 3.0. RAM imbuntatit, o baterie de capacitate mai mare, un ecran cu tehnologii superioare, sau conectivitate 5G vor fi deasemenea integrate in Samsung GALAXY S11, impreuna cu noi chip-uri Wi-Fi si Bluetooth superioare celor integrate in actuala serie de telefoane Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY S11. Noul telefon va fi prezentat in mod oficial in primavara anului 2020 pentru clientii din lumea intreaga, iar lansarea ar trebui sa aiba loc undeva prin martie, cel mai devreme.