Samsung GALAXY NOTE 10. EXCLUSIV, Doua MARI SCHIMBARI

Samsung GALAXY NOTE 10. Doua mari schimbari sunt prezentate in exclusivitate pentru noul model de smartphone, iata de ce vor avea parte toti clientii.

Samsung GALAXY NOTE 10 aspect

Samsung GALAXY NOTE 10. Noul model de smartphone al companiei coreene este in plin proces de pregatire pentru lansare, si ar putea avea parte de o vara extrem de interesanta in conditiile in care Huawei a fost pusa in genunchi de catre SUA. Cel mai prolific leaker de informatii despre produsele Samsung inca nelansate vine astazi cu o serie de surprize, el afirmand ca Samsung GALAXY NOTE 10 va avea doua schimbari foarte mari.

Samsung GALAXY NOTE 10. Pentru inceput, se pare ca telefonul va avea camera frontala repozitionata de catre compania Samsung, insa desigur ca nu ofera foart emulte detalii cu privire la ce anume ar presupune asta. Daca ne uitam totusi la seria Samsung GALAXY S10, care are un ecran perforat pentru a include camera frontala, atunci putem trage usor conluzia ca Samsung GALAXY NOTE 10 va avea exact acelasi design aplicat de catre coreeni, cu o camera frontala duala.

Samsung GALAXY NOTE 10. EXCLUSIV, Doua MARI SCHIMBARI

Samsung GALAXY NOTE 10. Separat de asta, se pare ca si design-ul pentru camera principala urmeaza sa fie schimbar, insa aici deocamdata nu stim ce anume ar putea fi implementat de catre cei de la Samsung. Toate telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 au camerele triple si quad implementate in pozitie orizondala in carcasa, deci pentru Samsung GALAXY NOTE 10 am putea astemta o implementare verticala pentru noua camera a telefonului, cel putin in baza zvonului aparut astazi pentru noi.

Samsung GALAXY NOTE 10. Separat de asta probabil ca nu vor fi implementate schimbari importante pentru telefoane, desi urmeaza sa fie puse in vanzare doua modele din aceasta serie, ca o premiera foarte interesanta. Atat Samsung GALAXY NOTE 10 standard, cat si versiunea Pro, ar trebui sa aiba aceleasi schimari implementate de catre cei de la Samsung, dar n-ar fi exclus ca o diferentiere sa fie facuta intre ele, mai ales pentru modelele 5G.

Samsung GALAXY NOTE 10. Toate telefoanele din aceasta serie vor fi puse in vanzare la sfarsitul verii de catre cei de la Samsung, insa momentan nu se stie foarte cand cam cand s-ar putea intampla asta.

8 COMENTARII

  1. Până și Samsung a realizat ce penibil le-au ieșit camerele frontale de pe S10 și le schimbă. În schimb le laudă copilașii gen Viorel, Viorica, Valentin, Valentina…hahaha.

    Eu îi laud dacă ar schimba plasticul de calitate proastă a S Pen-ului și dacă adaugă o vopsea specială peste camerele frontale, să nu se mai vadă atât de urât și ieftin. #atențialadetaliicontează

    Și da, S10 cu Pen!

  2. Corect! Mi-ar fi rușine să scriu un cuvânt măcar dacă aș scrie ca debilică ăsta de Clawoody. Un minciunică deștept ca oaia…

  3. Până și Samsung a realizat ce penibil le-au ieșit camerele frontale de pe S10 și le schimbă. În schimb le laudă copilașii gen Viorel, Viorica, Valentin, Valentina…hahaha.

    Eu îi laud dacă ar schimba plasticul de calitate proastă a S Pen-ului și dacă adaugă o vopsea specială peste camerele frontale, să nu se mai vadă atât de urât și ieftin. #atențialadetaliicontează

    Și da, S10 cu Pen!

  4. Din ce am observat, Valentin si Viorel, au cam aceeasi varsta, cel putin in gandire, si din moment ce lui Srb mai de mult timp , Valentin i-a spus ca are in jur de 14 ani….

  5. “#atențialadetaliicontează” …. As vrea sa ne impartasesti “umila” ta părere cu privire la decupajul Apple și viitor design al ip11

  6. Mai documenteazăte . N-am 14 ani şi nu te mai gândi la teoriile conspirației că eu as fi Viorel şi Srb are gândire? De când ai nevoie de gândire să comentezi aiurea , să jignesti doar pentru că nu esti de acord cu părerea altora , să tot pui informații gresite despre un luucru şi asa mai departe . Hai mai stai jos Srb ( e evident că esti tu la cât îl / te pupi în fund pe Srb care oricum esti tu ) că doar te faci de cacao mai mult .