Samsung GALAXY NOTE 10. EXCLUSIV, Noi Detalii ale Telefoanelor

Samsung GALAXY NOTE 10. Noi detalii exclusive cu privire la telefoanele companiei Samsung au aparut astazi, iata de ce vor avea parte clientii din intreaga lume.

Samsung GALAXY NOTE 10 culori

Samsung GALAXY NOTE 10. Astazi au aparut pe internet o serie noua de detalii exclusive privind telefoanele companiei coreene, ele fiind pregatite pentru lansare in urmatoarele luni pe pietele din intreaga lume. Mai exact, astazi aflam detalii despre versiunea SM-N970 a Samsung GALAXY NOTE 10, aceasta fiind versiunea standard, care va avea ecran cu diagonala de 6.3 inch, si nu va avea suport 5G integrat, deci va fi cea mai ieftina dintre toate.

Samsung GALAXY NOTE 10. Pentru aceasta versiune a telefonului sunt asteptate nu mai putin de 5 optiuni in ceea ce priveste culorile in care unitatile vor putea fi cumparate, ceea ce este o veste foarte buna. Practic, clientii care vor cumpara aceasta versiune a Samsung GALAXY NOTE 10 vor putea alege intre culorile : negru, alb, argintiu, rosu, si roz, ultima optiune fiind special inclusa pentru a atrage si mai multe femei din mediul de afaceri, spre care e directionat telefonul.

Samsung GALAXY NOTE 10. EXCLUSIV, Noi Detalii ale Telefoanelor

Samsung GALAXY NOTE 10. Vorbim despre o culoare in plus oferita fata de seria GALAXY NOTE 9, dar si mai multa diversitate, acele modele fiind vandute in alte culori, desi unele au fost oferite separat mai tarziu. Este de asteptat ca inclusiv seria de telefoane Samsung GALAXY NOTE 10 sa fie lansata in mai multe culori chiar si dupa ce va fi pusa oficial in distributie de catre compania Samsung, dar deocamdata nu se stie care vor fi acestea.

The Samsung Galaxy Note 10 SM-N970 variant will be available in a total of five colors: Black, White, Silver, Red, and Pink. However, it is possible that the bigger Galaxy Note 10 model, tentatively called Galaxy Note 10 Pro, will be available in a few unique shades.

Samsung GALAXY NOTE 10. Separat de aceste culori, se pare ca vor exista si modele care vor avea culori gradient, insa e posibil ca doar telefoanele cu versiunile “Pro” sa aiba parte de ele. N-ar fi greu de crezut ca Samsung va face aceasta diferentiere pentru modelele Samsung GALAXY NOTE 10, mai ales ca vor fi lansate multile versiuni in 2019, deci vom afla mai multe despre aceste noutati pana prin vara.

Samsung GALAXY NOTE 10. In baza a ceea ce stim acum, noua serie de telefoane ar trebui sa fie pusa in vanzare undeva prin cursul verii, cel mai probabil pe la final, dupa o prezentare facuta la inceputul verii.

28 COMENTARII

 1. De ce ar trebui sa fie stire asta? La iphone hai ca inteleg, ca nu schimba nimic de la an la an…Oricum 99% din pamanteni isi pun huse.

 2. Mă da culmea că doar Samsung primeste hate pe aici . De ce? Cu ce pnm a gresit compania? Face telefoane chiar ok . Mai vedeți un telefon cu ecrane asa bune sau cu memorii de 1T ? Sau un telefon care are şi pen şi mufă jack şi păstrează şi grosimea telefonului la un nivel chiar surpinzător? Sunteți efectiv penibili . Mai uitați-vă la plasticele voastre ( nu toți , doar cei care se simt şi fac hate pentru nimic ) care vin în fiecare an doar cu culori noi .

 3. Nu e același lucru, Tărtăcuță seacă… Când ai un produs complet, ce îți rămâne este să ii faci ajustări finale. IPhone este departe de a fi un produs complet, dar Note 10 da.
  Apple are o căsuță “la roșu” și acum alege culoarea mortarului pentru cărămidă sau culorile echipamentelor de lucru. Samsung are o casă completă, fără compromisuri și e normal că în stadiul ăsta se poate gândi la culorile perdelelor, ce tablouri pe pereți, etc.

  Tu ai mintea unui copil de 3 ani, așa că nu înțelegi. Nu te duce capul, handy-

 4. Stai că acum ăştia cu IQ-ul cât pentru 1500 RON lună nu mai comentează: “wow, ce inovație, culoare nouă, atât poate Samsung”. 🤣

 5. Zici ca mi-am cumparat Lamborghini sau pentru voi un S10 este foarte scump? E unul dintre cele mai proaste telefoane pe care le-am avut.

 6. Pune și tu niște poze el. Și te rog explică ce probleme ai cu el.
  Este curios că doar fanii Apple au cele mai noi smartphone-uri Android și totodată singurii cu probleme URIAȘE 😂😂

 7. Eu sunt sărăcie, măi oli-gofrenule? Știi tu ce situație materială am, dereglatule? Eu, de bine de rău, locuiesc în vestul Europei de vreo 11 ani, iar aici am un trai mai mult decât decent.

  Eu ți-am cerut o factură, pe dovadă clară că ai Note 9 (așa cum te lăudai tu) dar de fiecare dată ai dispărut în ceață, pentru că nu ai așa ceva.
  Îți fac iar aceeași cerere: trimite poze cu Note 9 al tău, din care să reiasă că este al tău (un printscreen cu articolul ăsta și cu răspuns din contul tău disqus). Hai să te văd, pechinezule… Trimite un printscreen așa cum ți-am dat eu la răspunsul ăsta, oaie! https://uploads.disquscdn.com/images/306f227beb6fb11700b910b7e44a856c21ad25c49d4d1f8f76906d8455c8cfca.jpg

  Nu îmi cere tu socoteală, anal-fabetule, pentru ce smartphone folosesc. Am Note 9 din ziua lansării (24 august 2018) și nu am not nici cel mai mic motiv să îl schimb. Îl voi schimba atunci când un următor Note va oferi ceva cu adevărat în plus față de ceea ce am acum.

  Așa că tu ține gurița închisă… 🖕🖕🖕

 8. Daaaa 😂😂😂😂 La fel de multe pe câți neuroni are.
  Oamenii vorbesc cel mai mult (atunci când se pun într-o lumină favorabilă) despre lucruri care îi deranjează, acolo unde sunt complexați. De aia Serebehehe vorbește mereu de bani și de IQ redus , to m-ai pentru că pentru astea nu le are dar și le-ar dorim să le aibă.

 9. Daaaa 😂😂😂😂 La fel de multe pe câți neuroni are.
  Oamenii vorbesc cel mai mult (atunci când se pun într-o lumină favorabilă) despre lucruri care îi deranjează, acolo unde sunt complexați. De aia Serebehehe vorbește mereu de bani și de IQ redus , to m-ai pentru că pentru astea nu le are dar și le-ar dorim să le aibă.