Samsung GALAXY NOTE 10. EXCLUSIV, Noi Detalii ale Telefoanelor

Samsung GALAXY NOTE 10. Noi detalii exclusive cu privire la telefoanele companiei Samsung au aparut astazi, iata de ce vor avea parte clientii din intreaga lume.

Samsung GALAXY NOTE 10 culori

Samsung GALAXY NOTE 10. Astazi au aparut pe internet o serie noua de detalii exclusive privind telefoanele companiei coreene, ele fiind pregatite pentru lansare in urmatoarele luni pe pietele din intreaga lume. Mai exact, astazi aflam detalii despre versiunea SM-N970 a Samsung GALAXY NOTE 10, aceasta fiind versiunea standard, care va avea ecran cu diagonala de 6.3 inch, si nu va avea suport 5G integrat, deci va fi cea mai ieftina dintre toate.

Samsung GALAXY NOTE 10. Pentru aceasta versiune a telefonului sunt asteptate nu mai putin de 5 optiuni in ceea ce priveste culorile in care unitatile vor putea fi cumparate, ceea ce este o veste foarte buna. Practic, clientii care vor cumpara aceasta versiune a Samsung GALAXY NOTE 10 vor putea alege intre culorile : negru, alb, argintiu, rosu, si roz, ultima optiune fiind special inclusa pentru a atrage si mai multe femei din mediul de afaceri, spre care e directionat telefonul.

Samsung GALAXY NOTE 10. EXCLUSIV, Noi Detalii ale Telefoanelor

Samsung GALAXY NOTE 10. Vorbim despre o culoare in plus oferita fata de seria GALAXY NOTE 9, dar si mai multa diversitate, acele modele fiind vandute in alte culori, desi unele au fost oferite separat mai tarziu. Este de asteptat ca inclusiv seria de telefoane Samsung GALAXY NOTE 10 sa fie lansata in mai multe culori chiar si dupa ce va fi pusa oficial in distributie de catre compania Samsung, dar deocamdata nu se stie care vor fi acestea.

The Samsung Galaxy Note 10 SM-N970 variant will be available in a total of five colors: Black, White, Silver, Red, and Pink. However, it is possible that the bigger Galaxy Note 10 model, tentatively called Galaxy Note 10 Pro, will be available in a few unique shades.

Samsung GALAXY NOTE 10. Separat de aceste culori, se pare ca vor exista si modele care vor avea culori gradient, insa e posibil ca doar telefoanele cu versiunile “Pro” sa aiba parte de ele. N-ar fi greu de crezut ca Samsung va face aceasta diferentiere pentru modelele Samsung GALAXY NOTE 10, mai ales ca vor fi lansate multile versiuni in 2019, deci vom afla mai multe despre aceste noutati pana prin vara.

Samsung GALAXY NOTE 10. In baza a ceea ce stim acum, noua serie de telefoane ar trebui sa fie pusa in vanzare undeva prin cursul verii, cel mai probabil pe la final, dupa o prezentare facuta la inceputul verii.