Huawei MATE X. LANSAREA in PERICOL de ANULARE

Huawei MATE X. Lansarea telefonului pliabil este in pericol de anulare dupa ce Huawei a primit interzis la folosirea sistemului de operare Android.

Huawei MATE X anulare

Huawei MATE X. Asteptat ca telefonul pliabil cel mai promitator, in momentul de fata viitorul produs al companiei chinezesti pare mai aproape de anulare decat de lansare, iar asta din cauza problemelor pe care le are Huawei in momentul de fata. Dupa ce a ramas in imposibilitatea de a mai folosi Android, in versiunea completa de la Google, in telefoane, compania Huawei ramane practic fara posibilitatea de a mai integrata in Huawei MATE X sistemul de operare de care are nevoie.

Huawei MATE X. Noul telefon pliabil a fost dezvoltat cu o versiune speciala a Android care a fost realizata si in colaborare cu cei de la Google, una care nu e disponibila inca in cadrul proiectului open-source al companiei. In aceasta idee, Huawei MATE X ar trebui sa aiba un Android foarte mult modificat de catre Huawei, fara ajutorul Google, pentru a putea fi lansat, ceea ce necesita timp.

Huawei MATE X. LANSAREA in PERICOL de ANULARE

Huawei MATE X. Avand in vedere ca e improbabil ca aceste modele de telefoane sa fi fost deja produse, ca sa fie in stocul companiei, sau un numar foarte mic sa fi fost produs, o lansare la scara larga pare improbabila in acest moment. Desi esecul Samsung GALAXY FOLD, care are lansarea amanata, parea sa fi plasat Huawei MATE X cu sanse foarte mari de succes ca nou telefon pliabil, in realitate nici nu se stie deocamdata cand, sau daca, va mai fi lansat in 2019.

Huawei MATE X. Astazi compania Huawei a spus foarte clar ca va oferi in continuare actualizari de securitate pentru clientii cu telefoane, dar despre lansarea unor noi modele de telefoane nu a mai spus absolut nimic. Android Q nu pare sa fie disponibil in cadrul proiectului open-source, nici macar in versiune beta, iar Android 9 inca nu are suport pentru telefoane pliabile, asa ca lansarea Huawei MATE X ramane “in aer”.

Huawei MATE X. Cand a fost prezentat, telefonul era anuntat ca pregatit pentru lansare in cursul lunii mai, insa e extraordinar de greu de crezut ca Huawei va putea indeplini acest temern, avand in vedere aceasta problema.