Samsung GALAXY S11. AVANTAJUL de care poate PROFITA Samsung

Samsung GALAXY S11. Noul telefon pregatit pentru lansare de catre compania Samsung are parte de un avantaj foarte important inainte de a ajunge pe piata, iata cat de important este.

Samsung GALAXY S11 avantaj

Samsung GALAXY S11. Viitorul smartphone al companiei Samsung va avea parte de o intrare mult mai usoara pe paita la inceputul anului 2020 multumita situatiei actuale care exista cu chinezii de la Huawei si problemele din SUA. Lasata fara Android, compania Huawei nu poate fi competitiva pe piata smartphone, iar Samsung GALAXY S11 nu va avea concurenta serioasa nici de la Huawei MATE 30 PRO, nici de la Huawei P40 PRO, ceea ce ii va bucura serios pe cei de la Samsung.

Samsung GALAXY S11. Avand in vedere ca nu se stie daca vor fi facute schimbari importante pe partea de design, iar pe cea de functionalitate e putin probabil sa fie oferie noutati uriase, lipsa Android pe telefoanele Huawei e un mare avantaj. Pentru Samsung GALAXY S11 cei de la Samsung pot profita pentru a-si face telefoanele si mai interesante in vederea atragerii unor clienti chiar de la compania chinezeasca, afectata de probleme serioase.

Samsung GALAXY S11. AVANTAJUL de care poate PROFITA Samsung

Samsung GALAXY S11. Nu doar ca viitoarele telefoane ale Huawei nu vor avea Android-ul standard de la Google, ci vor exista deasemenea probleme cu lipsa unor componente de ultima generatie. Broadcom, Qualcomm, si alte companii importante nu vor putea vinde componente pentru cei de la Huawei, deci Samsung GALAXY S11 ar trebui sa aiba tehnologii mai importante si mai noi decat viitoarele modele de telefoane ale companiei Huawie.

Samsung GALAXY S11. Mai mult decat atat, inclusiv pe partea de performante ar trebui sa poata fi oferite imbunatatiri mai importante de catre coreeni, ceea ce va fi un avantaj extrem de mare pentru clientii care vor cumpara telefoanele. Desigur ca e nevoie si ca Samsung sa profite de toate aceste lucruri pentru a face Samsung GALAXY S11 si a se distanta mai mult de cei de la Huawei, care s-au apropiat extrem de mult in ultimul an in materie de vanzari.

Samsung GALAXY S11. Chiar daca telefonul va fi lansat in primavaa anului viitor, e putin probabil ca problemele Huawei sa fie rezolvate, iar asta pentru ca totul trebuie facut la nivel de guvern.