Huawei. Vanzarile si Promovarea PARALIZATE in Europa

Huawei. Compania chinezeasca a paralizat promovarea produselor sale in Europa, vanzarile fiind foarte serios afectate in urma sanctiunilor impuse de SUA.

Huawei paralizat

Huawei. Vanzarile chinezilor in Europa incep sa sufere serios in urma sanctiunilor impuse de catre presedintele Donald Trump, situatia incepand sa devina din ce in ce mai proasta pentru companie. Va spuneam ieri ca in Marea Britanie mii de oameni au inceput sa-si returneze telefoanele Huawei, inclusiv modelele cele mai noi, dupa ce s-a anuntat ca nu vor mai fi oferite actualizari pentru sistemul de operare Android, nici macar Android Q in vara acestui an.

Huawei. Probleme si mai mari exista in Spania pentru compania chinezeasca, acolo peste 10.000 de comenzi pentru telefoane de la acest producator fiind anulate sau returnate doar pentru magazinul online Amazon din tara. Mai mult decat atat, toate campaniile de promovare pe care Huawei le avea pregatite pentru Amazon, alte website-uri, ziare, sau in lumea reala, au fost suspendate intr-o actiune fara precedent, care arata ca situatia este mai grava decat parea la o prima vedere.

Huawei. Vanzarile si Promovarea PARALIZATE in Europa

Huawei. Desi a lansat recent telefoanele din seria Huawei P30, compania chinezeasca nu mai promoveaza produsele in vreun fel in tara, iar asta probabil pentru ca nu mai are ce sa le ofere clientilor in ceea ce priveste actualizarile Android. Fara a avea raspunsuri pentru clientii care nu stiu ce se va intampla cu telefoanele lor, compania Huawei a decis sa suspende promovarea telefoanelor in Spania, iar asta va paraliza vanzarile pana cand vor exista si raspunsuri la intrebari.

The crisis unleashed by the United States against Huawei begins to have very serious consequences in Spain. In just a day and a half more than 10,000 Huawei orders have been canceled on Amazon, the campaign they had planned for the Prime Day has also been suspended. In addition, the Chinese company has decided to paralyze all advertising actions planned in the media and retail. Huawei has decided to paralyze all the advertising of the new P30 after the veto of Google,

Huawei. Situatia este una fara precedent in Spania, dar de fapt este una fara precedent pentru companie in intreaga lume, deoarece pana acum nu s-a intamplat sa aiba vreo interdictie de acest gen impusa impotriva sa. Avand in vedere ceea ce se intampla, e de asteptat ca Huawei sa ia decizii similare si in alte tari, in Marea Britanie operatorii luand deja decizia de a nu-i vinde telefoanele 5G pentru ca nu stiu ce se va intampla cu ele.

Huawei. Compania a fost ingenuncheata de catre americani chiar in momentul in care a depasit Apple si se pregatea sa atace Samsung, iar dupa cum arata situatia acum, nu va mai putea produce telefoane noi prea curand.