iOS 13. Apple Anunta Data de Prezentare Oficiala

iOS 13. Apple a anuntat in mod oficial data de prezentare oficiala pentru sistemul de operare al iDevice-urilor, impreuna cu macOS 10.15, watchOS 6, sau tvOS 10.13.

iOS 13 apple prezentare

iOS 13. Compania Apple a trimis astazi catre presa din intreaga lume invitatii pentru a participa la evenimentul de peste mai putin de 2 saptamani in cadrul caruia vor fi prezentate multiple sisteme de operare noi. iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6, tvOS 10.13 vor fi dezvaluite oficial de catre compania Apple in cadrul conferintei de deschidere a WWDC 2019, aceasta fiind programata pentru data de 4 iunie la McEnery Convention Center, din orasul San Jose, California.

iOS 13. Stiam inca de acum cateva luni ca Apple va prezenta in mod oficial toate aceste versiuni ale sistemelor de operare in data de 4 iunie, adica exact din momentul in care conferinta de deschidere a WWDC 2019 a fost anuntata. Acum a fost confirmat din nou faptul ca va avea loc prezentarea oficiala pentru aceste sisteme de operare, deci toate noutatile pentru iOS 13 vor fi dezvaluite in mod oficial in acel moment, si atunci va fi lansata prima versiune beta.

iOS 13. Apple Anunta Data de Prezentare Oficiala

iOS 13 data prezentare apple

iOS 13. Cei de la Apple vor oferi prima versiune beta a sistemului de operare pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, insa nu si o versiune beta publica, aceasta urmand a fi oferita undeva prin iulie. Versiuni beta ale watchOS 6, macOS 10.15, tvOS 10.13 ar urma sa fie deasemenea disponibile tot in data de 4 iunie, astfel ca de atunci multa lume care are un profil de dezvotlator instalat in dispozitive va putea testa si aceste versiuni ale sistemelor de operare.

iOS 13. Desigur ca intreaga conferinta de deschidere pentru WWDC 2019 va fi transmisa in direct de catre compania Apple pentru clientii si fanii din intreaga lume, asa cum face in fiecare an cu fiecare conferinta. Cei din Cupertino ar putea prezenta atunci un nou model al Mac Pro, insa nu vor fi prezentate noi modele ale iPhone, iPad, sau de alte Mac-uri, asa ca e bine sa asteptati doar sistemele de operare, si nimic mai mult.