Huawei. Clientii Vor sa SCAPE de Telefoane, Magazinele ii REFUZA

Huawei. Clientii care au cumparat telefoanele companiei chienzesti au inceput sa scape de ele, insa sunt refuzati de magazinele la care vor sa le vanda.

huawei clienti

Huawei. Lumea incepe sa fuga de telefoanele companiei chinezesti dupa anuntul celor de la Google, din care s-a inteles foarte clar ca actualizarile importante pentru Android nu vor mai ajunge pe produsele companiei chinezesti. Ieri v-am spus ca in Marea Britanie oamenii au inceput sa-si vanda telefoanele de la Huawei in numar tot mai mare, inclusiv modelele cele mai noi, iar acelasi lucru incepe sa fie valabil inclusiv pentru tarile asiatice, unde exista si mai multi utilizatori.

Huawei. Conform unor investigatii facute de catre presa in Singapore si Filipine, tot mai multi clienti incearca sa-si vanda telefoanele la magazinele specializate in achizitia de telefoane folosite, chiar daca preturile sunt foarte mici. Inclusiv cele mai noi modele de telefoane ale celor de la Huawei sunt oferite de catre clienti magazinelor, insa problema cea mai mare este ca ele nu vor sa le cumpere, deoarece nu mai au cui sa le mai vanda dupa aceea.

Huawei. Clientii Vor sa SCAPE de Telefoane, Magazinele ii REFUZA

Huawei. Toate lumea este ingrijorata din cauza faptului ca fara actualizarile importante pentru Android, telefoanele chinezilor vor deveni inutile in doar cateva luni, ceea ce s-ar putea dovedi a fi foarte adevarat. Google va lansa Android Q in vara, insa in baza modului in care arata sanctiunile de acum, cei de la Huawei nu vor putea sa le ofere clientilor actualizarea pentru acest sistem de operare, iar lumea vrea sa scape de telefoane cat inca mai poate scoate bani pe ele.

Mobile phone retailers in some Asian countries are refusing to accept Huawei devices for trade-ins, as more consumers look to offload their device on worries Google suspending business with the Chinese firm will disrupt services. It’s not that Huawei is a bad product. It’s a very good product. It’s just that nobody wants to buy it now because of U.S. policy. Normally, you would see people wanting to trade their old phones as they want to replace them with new ones. Now you’re seeing people wanting to trade in the latest one.

Huawei. Situatia desigur ca va deveni tot mai proasta, pentru ca in curand magazinele ar putea scoate telefoanele din vanzare deoarece nu vor mai fi oferite actualizari pentru ele, separat de cele de securitate. Fie va fi vorba despre dorinta magazinelor sa nu mai vand produsele, fie clientii nu le vor mai dori, indiferent de situatie, daca Huawei nu va gasi o metoda de a putea oferi actualizari pentru Android, atunci isi poate “lua adio” de la progresul remarcabil in vanzari.

Huawei. Pana acum compania a facut putine declaratii cu privire la situatia telefoanelor, si nu a spus absolut nimic in legatura cu viitoare actualizari importante pentru sistemul de operare.