iOS 13. Functia CONFIRMATA OFICIAL deja de Apple

iOS 13. Compania Apple a confirmat deja in mod oficial una dintre functiile foarte importante pe care le va oferi pentru sistemul sau de operare in 2019.

iOS 13 dark mode oficial

iOS 13. Ieri compania Apple a trimis invitatiile pentru conferinta de deschidere a WWDC 2019, care urmeaza sa aiba loc in seara zilei de 3 iunie, toate noutatile sistemului de operare pentru iDevice-uri urmand a fi prezentate atunci. In general, invitatiile celor de la Apple ofera cateva sugestii privind noutatile care urmeaza sa fie integrate in sistemele de operare, iar pentru iOS 13 vorbim despre confirmarea unei schimbari pe care foarte multi dintre utilizatori o asteapta.

iOS 13. Dupa luni si luni de zile in care a fost anuntata implementarea unui “dark mode” in iPhone, iPad, si iPod Touch, iata ca invitatia pentru evenimentul din 3 iunie confirma in mod oficial aceasta schimbare majora. Dupa cum arata invitatia, se pare ca iOS 13 nu va aduce un “dark mode” chiar asa cum am vazut in alte sisteme de operare, ci unul cu un posibil gri inchis ca fundal pentru interfete, nu cu acel negru pe care-l asteapta toata lumea.

iOS 13. Functia CONFIRMATA OFICIAL deja de Apple

iOS 13 data prezentare apple

iOS 13. Asteptarile sunt foarte mari pentru noul dark mode al companiei Apple, iar asta pentru ca oamenii il cer de vreo 2 ani, adica de cand au fost implementate ecranele OLED pentru telefoanele iPhone. Desigur ca americanii au cam evitat sa ofere aceasta schimbare majora, dar pentru iOS 13 trebuie sa o faca din moment ce si Android Q va aduce o schimbare similara pentru interfata, deci trebuiau sa tina pasul cu Google din acest punct de vedere.

iOS 13. Din moment ce prezentarea sistemului de operare va avea loc in data de 3 iunie, prima versiune beta va fi lansata in noaptea de 4 iunie, iar cei cu profil de dezvoltator in telefoane si tablete il vor putea instala de atunci. Prima versiune beta publica a iOS 13 va fi lansata undeva prin iulie, iar atunci oricine il va putea instala, deci trebuie sa mai aveti putina rabdare pana cand totul va fi disponibil in mod oficial pentru utilizatorii de iDevice-uri.

9 COMENTARII

  1. eu sper ca la dark mode acela vor pune si optiune de programare cum e la android SA poti alege in ce interval sa intre dark mode si cand sa iese… asa sper si la iOS 13

  2. eu sper ca la dark mode acela vor pune si optiune de programare cum e la android SA poti alege in ce interval sa intre dark mode si cand sa iese… asa sper si la iOS 13

  3. Nu are treaba cu subiectul, dar ce vrei de la un telefon mobil. Nu mi spune ceva de genul – android are si apple nu -. Ce vrei tu sa faci cu telefonul? Sa renunti la tableta, pc, laptop, card bancar, chei (casa, masina), probabil si cash, aragaz, sau tigaie pt cartofii aia prajiti pe care vrei sa i faci cu telefonul. Nu pe bune, nu te atac la persoana, doar comentariul ti-l atac. Ce vrei tu sa faci cu telefonul? Sau vrei sa faci ce faci deja, dar sa ai posibilitatea sa faci poate si s*x cu el? E un telefon in * * * * m e a , nu ti devine sotie, copil, prieten. E un drog pana la urma, cel putin eu mi as dori sa ma plictisesc de moarte si sa am telefonul langa mine si sa fie nu stiu, sa friga sa nu l pot atinge. Si oricat de mult ati nega, foarte multi suntem mega dependenti de ei. Tot ce creaza dependenta are sau nu leac, dar e boala. Asa ca, daca nu se vor scoate lucruri noi, fii sigur ca se vor cumpara, deoarece, cele vechi se strica, useaza … Si aici nu poti spune ca e ca la masini. Te duce din A in B sau ca la case, nu te ploua nu te ninge. E un celular cu pc incorporat. Adica ce faceai cand erai copil, dupa scoala, parc pe pc acum poti face in orice secunda. E bine … dar crede-ma ca atunci cand tragem linie, NU E OK din cauza unei legi nescrise a naturii in care se spune clar ca planeta se scufunda ( tu care ai pc in buzunar, probabil eviti moartea in drup spre el, si alt copil se naste in secunda aia si clar terra are +2. Revin ca de la telefon aberez acum :)). Ce sa ne mai dea telefonul? Sa ne dea voie sa stam in canapea si sa plecam prin ecranul telefonul cu masina in mall? sau sa aducem mall-ul la noi (nu ca nu e posibil cu online-ul)….

  4. I-ați Note 10 că o să-l vinzi după câteva luni când îți vei dai seama ce țeapă ți-ai luat. Am Note 9 în sertar la cât de “bun” este. ?

    Puştiu vorbeşte de faliment…ai de ?‍♂️

  5. Am uitat si asta e cel mai important lucru. POZE tata!!! Sa faca poze SMECHERE… Pai el probabil face poze buna sau foarte bune, dar majoritatea tot pe telefon le vedeti, sau cand le trimiteti la altii sau le postati, tot slab calitativ se vor vedea din cauza transferului. Asadar, ce vrei in plus? Sau dc vrei un ecran si mii de butoane invizivile sub ecran pe care in fct de cum apesi pe el sa se activeze. Nu vezi ca toti scot acelasi lucru, si toti sunt mana in mana, produc unii la altii, fura unii de la altii, iar noi, voi ne certam, si ei numara, sau cauta offsh sa mai pacaleasca state, citesc com si se distreaza….

  6. Gri inchis la dark mode, hahahaa. Pai e degeaba. Ideea cu negrul e sa tina inchisi pixelii.
    E din cauza chinezilor. I-au spionat si pe astia pana i-au lasat fara negru pentru dark mode

  7. probabil vor face ca la Mjave, sa fie dinamic, ziua sa fie normal si noaptea sa intre in dark mode pana dimineata
    Sau sa programezi tu