iOS 13. Functia CONFIRMATA OFICIAL deja de Apple

iOS 13. Compania Apple a confirmat deja in mod oficial una dintre functiile foarte importante pe care le va oferi pentru sistemul sau de operare in 2019.

iOS 13 dark mode oficial

iOS 13. Ieri compania Apple a trimis invitatiile pentru conferinta de deschidere a WWDC 2019, care urmeaza sa aiba loc in seara zilei de 3 iunie, toate noutatile sistemului de operare pentru iDevice-uri urmand a fi prezentate atunci. In general, invitatiile celor de la Apple ofera cateva sugestii privind noutatile care urmeaza sa fie integrate in sistemele de operare, iar pentru iOS 13 vorbim despre confirmarea unei schimbari pe care foarte multi dintre utilizatori o asteapta.

iOS 13. Dupa luni si luni de zile in care a fost anuntata implementarea unui „dark mode” in iPhone, iPad, si iPod Touch, iata ca invitatia pentru evenimentul din 3 iunie confirma in mod oficial aceasta schimbare majora. Dupa cum arata invitatia, se pare ca iOS 13 nu va aduce un „dark mode” chiar asa cum am vazut in alte sisteme de operare, ci unul cu un posibil gri inchis ca fundal pentru interfete, nu cu acel negru pe care-l asteapta toata lumea.

iOS 13. Functia CONFIRMATA OFICIAL deja de Apple

iOS 13 data prezentare apple

iOS 13. Asteptarile sunt foarte mari pentru noul dark mode al companiei Apple, iar asta pentru ca oamenii il cer de vreo 2 ani, adica de cand au fost implementate ecranele OLED pentru telefoanele iPhone. Desigur ca americanii au cam evitat sa ofere aceasta schimbare majora, dar pentru iOS 13 trebuie sa o faca din moment ce si Android Q va aduce o schimbare similara pentru interfata, deci trebuiau sa tina pasul cu Google din acest punct de vedere.

iOS 13. Din moment ce prezentarea sistemului de operare va avea loc in data de 3 iunie, prima versiune beta va fi lansata in noaptea de 4 iunie, iar cei cu profil de dezvoltator in telefoane si tablete il vor putea instala de atunci. Prima versiune beta publica a iOS 13 va fi lansata undeva prin iulie, iar atunci oricine il va putea instala, deci trebuie sa mai aveti putina rabdare pana cand totul va fi disponibil in mod oficial pentru utilizatorii de iDevice-uri.

Articolul precedentGoogle. AMENDA MARE Pregatita din nou in Europa
Articolul următorHonor. LANSAREA Noilor Telefoane AMANATA de Huawei
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.