Honor. LANSAREA Noilor Telefoane AMANATA de Huawei

Honor. Compania chinezeasca are lansarea unor noi modele importante de telefoane amanata de catre Huawei din cauza sanctiunilor impuse de catre SUA.

Honor 20 pro

Honor. Subsidiara Huawei care produce telefoane ieftine, si genereaza vasta majoritate a vanzarilor companiei, a anuntat cu foarte mare fast zilele trecute o noua serie de telefoane Honor 20, cu accent pe Honor 20 PRO. Un eveniment fastuos a fost organizat in Londra de Honor pentru prezentarea seriei Honor 20, insa totul pare sa fi fost in zadar, deoarece lansarea versiunii PRO a fost amanata, impreuna cu toate campaniile de promovare care aveau menirea de a-l aduce in atentia fanilor.

Honor. Se pare ca Honor 20 PRO nu a fost certificat de catre Google pentru lansare, iar asta inseamna ca nu va avea aplicatiile si serviciile create de catre compania americana, in concordanta cu sanctiunile impuse de catre SUA. Honor 20 fusese certificat de catre americani inainte ca sanctiunile sa isi produca efectele, deci va fi pus in vanzare in perioada urmatoare, dar versiunea PRO n-ar trebui sa mai ajunga in magazine vreodata cu serviciile Google, daca sanctiunile raman.

Honor. LANSAREA Noilor Telefoane AMANATA de Huawei

Honor. Huawei a tot spus ca sanctiunile impuse de catre SUA nu o vor afecta in vreun fel, sau altul, insa iata ca Honor 20 PRO este prima “victima” a companiei chinezesti in razboiul pe care-l duce cu americanii. Honor are optiunea de a-si lansa versiunea 20 PRO fara serviciile celor de la Google, dar desigur ca lumea nu va fi interesata de un telefon care vine fara multe dintre functiile de care ea are nevoie, si care-l fac util intr-adevar.

The atmosphere is definitely not at the party at Honor. A few minutes after the presentation of the Honor 20 and Honor 20 Pro , the Chinese brand informed us that its new smartphones were caught in the storm Trump. The Honor 20 is ready to be marketed, but the Honor 20 Pro does not yet have an Android license. As it stands, it would be impossible for it to run Google services in Europe.

Honor. Dincolo de aceste modele, cei de la Huawei n-ar trebui sa mai poata folosi nici macar Android-ul imbunatatit de Google, ci doar versiunea open-source, in telefoane, iar asta e doar o parte a problemei. Huawei are interdictie si la procesoarele pe care le-a implementat in telefoanele Honor, si nu numai, acelasi lucru fiind valabil pentru modem-uri, chip-uri Wi-Fi/Bluetooth, si multe alte componente, situatia fiind foarte complicata.

Honor. Ca brand care genereaza peste jumatate din vanzarile totale de telefoane ale Huawei, va fi afectat in aceeasi masura de sanctiuni, asa ca in final vanzarile vor scadea substantial.