iPhone 11. Telefoanele INREGISTRATE OFICIAL de Apple

iPhone 11. Compania Apple a inregistrat in mod oficial noile modele de telefoane inainte de a le lansa pe piata, iata ce se stie despre aceste produse.

iPhone 11 inregistrat

iPhone 11. Noile modele de telefoane ale companiei Apple au fost inregistrate in mod oficial de catre compania americana inainte de a fi lansate pe pietele din intreaga lume, ceea ce este o veste excelenta. Cei de la Apple sunt obligati sa inregistreze la Comisia Economica Eurasiatica toate produsele pe care vor sa le lanseze in regiunea care intra sub jurisdictia ei, iar acum a venit randul iPhone 11 sa aiba parte de aceasta inregistrare.

iPhone 11. Modelele A2111, A2160, A2161, A2215, A2216, A2217, A2218, A2219, A2220, A2221 si A2223 au fost inregistrat de catre compania Apple la Comisia Economica Eruasiatica, toate numerele de cod fiind complet noi. Aceste numere de cod corespund cu cele folosite in trecut pentru telefoanele iPhone, dar reprezinta o continuare a celor existente, si este cat se poate de clar ca iPhone 11 si iPhone 11 Max sunt telefoanele pentru care sunt inregistrate.

iPhone 11. Telefoanele INREGISTRATE OFICIAL de Apple

iPhone 11 inregistrat oficial

iPhone 11. Acum daca va ganditi ca totul este complet fals, ei bine toate noile modele de tablete iPad lansate de catre Apple pe final de an 2018, cat si pe inceput de an 2019, au fost listate intai la Comisia Economica Eurasiatica. Separat de telefoanele din seria iPhone 11, compania Apple a inregistrat mai mult ca sigur si telefoanele iPhone XR 2019, care sunt deasemenea asteptate pentru lansare in toamna acestui an, exact ca modelele anterioare.

iPhone 11. In ceea ce priveste noutatile pentru aceasta serie, este asteptata o camera tripla, un nou procesor mai performant, noi baterii de capacitate mai mare, dar si un nou model de ecran, mai bun. Inclusiv carcasa telefoanelor iPhone 11 si iPhone XR 2019 va fi modificata pentru aceasta camera tripla, si desigur ca nimeni nu este multumit de aceasta modificare pentru ca intregul design este stricat de o camera care arata mult mai ciudat decat cea actuala.

iPhone 11. In baza a ceea ce stim acum, noile modele de telefoane sutn asteptate pentru lansare in toamna acestui an, prezentarea oficiala urmand a avea loc, cel mai probabil, in cursul lunii septembrie.

6 COMENTARII

  1. Deci tu eşti “X” ?

    Nu ți-am pus-o ție, o pun celor care laudă aşa ceva. Că sunt 10 care sunt mai reduşi, ce să le facem. Aştept poza cu iPhone-ul tău…până atunci, râde lumea de tine că scrii despre ceva ce nu ai. ?

    E ca şi cum aş scrie eu despre Bugatti că este o maşină proastă dar eu nu m-am urcat niciodată în ea…?‍♂️

  2. Da da asa-i . Eu sunt x .
    Încă puțin şi vei crede că sunt tot site-ul . Şi am zis eu ceva de iPhone-uri ? Du iu hev autism?