RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, Vestea CRUCIALA pentru Romani

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, sunt in centrul unei vesti cruciale pentru clientii din Romania, iata ce trebuie sa stie toti chiar in acest moment.

RCS & RDS fuziune

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, sunt in centrul unei mari schimbari care a fost anuntata de nicaieri pentru toti clientii din Romania, extrem de multa lume fiind luata prin surprindere de catre anunt. Mai exact, ieri ni s-a spus ca Telekom ar putea pleca din Romania in cursul anului 2019 din cauza masurilor impuse prin OUG 114/2019 de catre Guvernul Romaniei, iar ce de la RCS & RDS, si Orange, ar urma sa preia o buna parte dintre clientii companiei.

RCS & RDS. Grupul Digi ar urma sa preia clientii de pe partea de televiziune, iar Orange pe cei de pe partea de telefonie mobila, insa deocamdata nimic nu este 100% sigur in momentul de fata, iar oficial nu s-a spus nimic. Marea problema este ca mai logic ar fic a RCS & RDS sa preia divizia de telefonie mobila a celor de la Telekom, si Orange cea de televiziune, iar asta pentru ca ambele companii au deficiente foarte mari in aceste capitole.

RCS & RDS. Orange, Telekom, Vodafone, Vestea CRUCIALA pentru Romani

RCS & RDS. Fuziunea diviziilor de televiziune a Telekom si Digi are logica prin prisma faptului ca ambele au canale de sport cu audiente mari in Romania, ele transmitand toate evenimentele sportive din tara, mai putin meciurile echipei natioanale. In urma fuziunii, cei de la RCS & RDS ar urma sa aiba si cel mai mare canal de sport din Romania, iar asta pentru ca Telekom Sport ar urma sa fie absorbit in Digi Sport, deci asa ar avea logica o preluare a clientilor de pe partea tv.

RCS & RDS. Orange n-ar putea prelua clientii de pe partea TV pentru ca nu are un canal de sport in momentul de fata, si sigur nu vrea sa faca unul, insa nici preluarea diviziei de telefonie nu pare ceva logic si realizabil. Pe de alta parte, nu se stie inca unde vor ajunge clientii care sunt abonati ai serviciilor de internet sau telefonie fixa, insa RCS & RDS are ce prelua de aici, la fel ca si Orange, sau Vodafone, deci optiuni exista.

RCS & RDS. Din pacate, plecarea Telekom din Romania ar lasa un foarte mare gol pe piata telefoniei mobila, si ar reduce substantial concurenta in segmentul telecom, asa ca ramane de vazut daca asta se va intampla in final, sau nu.