Huawei P30 PRO. LOVITURA DURA de la Google, MATE X Afectat

Huawei P30 PRO. Google ii aplica o lovitura foarte dura companiei Huawei, iata ce a facut cu acest model de telefon, dar si cu Huawei MATE X astazi.

Huawei P30 PRO google

Huawei P30 PRO. In urma impunerii sanctiunilor SUA impotriva companiei Huawei cei de la Google au actionat extrem de rapid si au decis sa anuleze licenta pentru Android, ceea ce a lasat chinezii fara sistemul de operare de care erau dependenti. Acum lucrurile merg si mai departe, compania Google eliminand Huawei P30 PRO si Huawei MATE X din website-ul in care promoveaza telefoanele Android care ofera cele mai bune functii pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Huawei P30 PRO. Acest model de smartphone era promovat in pagina in care compania Google se lauda cu telefoanele care au cele mai bune camere in momentul de fata, dar peste noapte a disparut de acolo. Explicatii pentru aceasta schimbare facuta de catre cei de la Google nu sunt necesare, deorece eliminarea Huawei P30 PRO de acolo este bazata exclusiv pe faptul ca telefonul nu mai beneficiaza de actualizari pentru Android, si nici de serviciile companiei americane.

Huawei P30 PRO. LOVITURA DURA de la Google, MATE X Afectat

Huawei P30 PRO. Avand in vedere ca suspendarea licentei pentru Android nu se aplica direct pentru anumite telefoane, ci pentru companie, per ansamblu, inclusiv Huawei MATE X a fost eliminat de Google din website-ul Android. Huawei MATE X era promovat in pagina in care compania Google lista primele telefoane 5G cu sistem de operare Android, insa exact precum Huawei P30 PRO, a disparut peste noapte de acolo, lasand un alt gol in website-ul americanilor.

Huawei P30 PRO. Acest model de smartphone n-ar trebui sa mai beneficieze de actualizari importante pentru Android, nici de Android Q, ramanand practic doar cu actualizari de securitate, si nimic mai mult. Situatia Huawei MATE X este mai proasta, deoarece lansarea programata pentru iunie, ar trebui sa fie anulata, fara certificarea Android pentru telefon, iar asa Huawei P30 PRO ar ramanes singurul smartphone premiul lansat de catre compania coreeana.

Huawei P30 PRO. Din pacate, totul merge in directia pe care v-am spus-o deja, compania Huawei fiind practic “castrata” de catre guvernul SUA, si asta ii va afecta serios vanzarile de telefoane.

5 COMENTARII

  1. ????? cine mai cumpara iPhone același kkt de la iPhone 6 doar schimbat butonul home pana la iPhone 8 camera la fel modificata din soft ?a venit x aceeași forma display mai mare și faceid marele și regele xs au schimbat culoare ???