iOS 12. ATENTIE! Masura DRASTICA Luata de Apple!

iOS 12 are parte de o masura drastica luata de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iata ce schimbare majora a fost impusa astazi.

iOS 12 semnare

iOS 12 a fost lansat de catre compania Apple in toamna anului trecut, si a fost actualizat in repetate randuri pana in momentul de fata de catre americani. Saptamana aceasta iOS 12.3 a fost lansat de catre cei de la Apple, iar asta i-a motivat sa isi continue strategia din trecut, oprind semnarea iOS 12.2 pentru iPhone, iPad, si iPod Touch.

iOS 12.2 nu mai poate fi instalat pe iPhone, iPad, si iPod Touch in momentul de fata, compania Apple asigurandu-se ca utilizatorii pot instala numai iOS 12.3. Cei de la Apple ii obliga in mod regulat pe utilizatori sa instaleze doar cele mai recente versiuni ale sistemelor de operare dupa ce lanseaza actualizari importante pentru clienti.

Ceea ce se intampla acum cu iOS 12.2 s-a intamplat in trecut cu toate versiunile anteriaore ale sistemului de operare iOS pentru iDevice-uri, deci nu trebuie sa fim surprinsi. Acestea fiind spuse, incepand de astazi, puteti instala exclusiv iOS 12.3 pe iPhone, iPad, sau iPod Touch, si orice alta versiune ramane doar parte din trecut.

Articolul precedentSamsung GALAXY S10. UPDATE cu NOI FUNCTII LANSAT
Articolul următorHuawei P30 PRO. LOVITURA DURA de la Google, MATE X Afectat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.