iOS 12. ATENTIE! Masura DRASTICA Luata de Apple!

iOS 12 are parte de o masura drastica luata de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iata ce schimbare majora a fost impusa astazi.

iOS 12 semnare

iOS 12 a fost lansat de catre compania Apple in toamna anului trecut, si a fost actualizat in repetate randuri pana in momentul de fata de catre americani. Saptamana aceasta iOS 12.3 a fost lansat de catre cei de la Apple, iar asta i-a motivat sa isi continue strategia din trecut, oprind semnarea iOS 12.2 pentru iPhone, iPad, si iPod Touch.

iOS 12.2 nu mai poate fi instalat pe iPhone, iPad, si iPod Touch in momentul de fata, compania Apple asigurandu-se ca utilizatorii pot instala numai iOS 12.3. Cei de la Apple ii obliga in mod regulat pe utilizatori sa instaleze doar cele mai recente versiuni ale sistemelor de operare dupa ce lanseaza actualizari importante pentru clienti.

Ceea ce se intampla acum cu iOS 12.2 s-a intamplat in trecut cu toate versiunile anteriaore ale sistemului de operare iOS pentru iDevice-uri, deci nu trebuie sa fim surprinsi. Acestea fiind spuse, incepand de astazi, puteti instala exclusiv iOS 12.3 pe iPhone, iPad, sau iPod Touch, si orice alta versiune ramane doar parte din trecut.

8 COMENTARII

  1. Te obliga tigrule , daca nu te obligau nu instalai un profil care sa nu iti descarce automat update-ul , plus bulina rosie si notificari regulate .
    Nu am nimic cu politica lor atat timp cat performantele device-urilor nu sunt afectate .

  2. “Îi obligă…”… cine te obliga sa dai update ??? Oprește actualizările automate și instalează un profil de tv os …

  3. Te obliga tigrule , daca nu te obligau nu instalai un profil care sa nu iti descarce automat update-ul , plus bulina rosie si notificari regulate .
    Nu am nimic cu politica lor atat timp cat performantele device-urilor nu sunt afectate .