iOS 12. ATENTIE! Masura DRASTICA Luata de Apple!

iOS 12 are parte de o masura drastica luata de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iata ce schimbare majora a fost impusa astazi.

8

iOS 12 semnare

iOS 12 a fost lansat de catre compania Apple in toamna anului trecut, si a fost actualizat in repetate randuri pana in momentul de fata de catre americani. Saptamana aceasta iOS 12.3 a fost lansat de catre cei de la Apple, iar asta i-a motivat sa isi continue strategia din trecut, oprind semnarea iOS 12.2 pentru iPhone, iPad, si iPod Touch.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

iOS 12.2 nu mai poate fi instalat pe iPhone, iPad, si iPod Touch in momentul de fata, compania Apple asigurandu-se ca utilizatorii pot instala numai iOS 12.3. Cei de la Apple ii obliga in mod regulat pe utilizatori sa instaleze doar cele mai recente versiuni ale sistemelor de operare dupa ce lanseaza actualizari importante pentru clienti.

Ceea ce se intampla acum cu iOS 12.2 s-a intamplat in trecut cu toate versiunile anteriaore ale sistemului de operare iOS pentru iDevice-uri, deci nu trebuie sa fim surprinsi. Acestea fiind spuse, incepand de astazi, puteti instala exclusiv iOS 12.3 pe iPhone, iPad, sau iPod Touch, si orice alta versiune ramane doar parte din trecut.