Samsung GALAXY S11. ANUNTUL GROZAV DORIT de Fani

Samsung GALAXY S11. Un anunt grozav a fost facut pentru a anunta o schimbare dorita de catre toti fanii din lumea intreaga, iata ce va fi imbunatatit.

Samsung GALAXY S11 perforatie

Samsung GALAXY S11. Cel mai asteptat model de telefon pentru inceputul anului 2020 are facut un anunt grozav deja, care ar trebui sa ii bucure pe foarte multi dintre fanii care doresc sa il cumpere anul viitor. Desi ni s-a spus ca Samsung GALAXY S11 nu va avea un ecran cu o camera ascunsa sub el, exista totusi o schimbare extrem de buna de care utilizatorii se vor bucura, mai ales pentru ca deja o asteapta.

Samsung GALAXY S11. Mai exact, se pare ca ecranul viitorului model de smartphone va avea o gaura mult mai mica pentru camera frontala, ceva ce sigur va bucura foarte multa lume care o uraste pe cea actuala. Foarte multi dintre fanii celor de la Samsung s-au plans din cauza faptului ca actuala perforatie din ecran este prea mare si prea urata, insa se pare ca in Samsung GALAXY S11 aceasta problema va fi corectata de catre Samsung.

Samsung GALAXY S11. ANUNTUL GROZAV DORIT de Fani

Samsung GALAXY S11. Design-ul total al telefonului nu urmeaza sa fie schimbat prea curand de catre compania coreeana, insa macar perforatia din ecran va fi micsorata pentru a face aspectul mult mai placut. Modificarea va fi una destul de subtila, pentru ca Samsung GALAXY S11 va semana extrem de bine cu Samsung GALAXY S10 cand va fi lansat, insa desigur ca asta n-ar trebui sa uimeasca pe prea multi dintre fanii companiei coreene.

However, Samsung is still upgrading its own boring screen. It is expected that the front camera hole of the Samsung S11 will be smaller, and the same width as the mobile phone status bar is very likely.

Samsung GALAXY S11. Separat de schimbarea pentru perforatia ecranului, telefonul va avea un nou procesor Exynos 9830, sau Qualcomm Snapdragon 855, care e produs folosind un proces de fabricatie de 5nm. Mai mult decat atat, pentru Samsung GALAXY S11 este asteptata o camera quad, RAM mai performant, dar si un nou mediu de stocare UFS 3.0, deci o multitudine de schimbari foarte importante, care vor imbunatati experienta de utilizare.

Samsung GALAXY S11. Noul model de smartphone va fi lansat de catre cei de la Samsung in primavara anului viitor, cel mai probabil in cursul lunii martie, cum s-a intamplat si cu S10.