Samsung GALAXY S11. Anuntul DEZAMAGITOR pentru Telefon

Samsung GALAXY S11. Un anunt dezamagitor pentru noul model de telefon a venit astazi, iata ce nu le va oferi compania Samsung clientilor sai din lumea intreaga.

Samsung GALAXY S11 dezamagitor

Samsung GALAXY S11. Pentru ca foarte multi fani asteapta schimbari extrem de mari pentru viitoarea serie de telefoane, din diverse surse au aparut foarte multe informatii privind noutatile care vor fi oferite. Una dintre ele, extrem de interesanta, sugera faptul ca Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba implementa un ecran care are o camera frontala ascunsa sub el, in contrast cu ecranul perforat din seria S10, insa se pare ca acest lucru nu e tocmai pregatit de lansare.

Samsung GALAXY S11. Conform presei din China, cei de la Samsung nu pot sa finalizeze procesul de dezvoltare al acestui ecran promitator, ci in schimb vor imbunatati ecranul implementat in modelele actuale. Samsung GALAXY S11 va avea in continuare un ecran perforat pentru a permite includerea camerei frontale, iar aceasta va fi imbunatatita in comparatie cu cea implementata in modelele actuale, dar aceasta va fi singura mare schimbare ce are legatura cu ecranul.

Samsung GALAXY S11. Anuntul DEZAMAGITOR pentru Telefon

Samsung GALAXY S11. Era de altfel destul de usor de inchipuit ca nu vor veni schimbari foarte mari pentru ecran din moment ce in 2019 compania Samsung a implementat una foarte mare pentru seria S10, care va ajunge si in Note 10. Cei de la Samsung vor trebui sa-si recupereze banii cheltuiti pe cercetare si dezvoltare inainte de a face vreo schimbare majora pentru ecranele telefoanelor, iar asa Samsung GALAXY S11 nu va veni cu schimbari mari.

This mobile phone uses the camera technology under the screen. There is no opening on the front side and no lifting structure. However, according to the current development progress, this screen will not appear on the Samsung S11. However, Samsung is still upgrading its own boring screen. It is expected that the front camera aperture of the Samsung S11 will be smaller, and the same width as the mobile phone status bar is very likely.

Samsung GALAXY S11. Chiar daca ecranul viitorului model de smartphone nu va avea schimbari radicale, vom vedea totusi noi procesoare oferite in el, plus noi module de memorie RAM, impreuna cu noi camere. Mai mult decat atat, Samsung GALAXY S11 va avea si un nou tip de mediu de stocare mult mai performant, plus o baterie de capacitate mai mare, astfel ca in final clientii vor avea parte de cateva schimbari bune.

Samsung GALAXY S11. Toate aceste noutati vor aduce si cresteri de preturi pentru telefoane, insa ramane de vazut cam cu cat va decide compania Samsung sa majoreze preturile de vanzare.