Samsung GALAXY S11. Functia MAJORA ce NU va fi LANSATA

Samsung GALAXY S11. O functie foarte importanta si dorita de catre fani, nu va fi lansata in noul model de smartphone pregatit de catre Samsung.

Samsung GALAXY S11 face id

Samsung GALAXY S11. Stim ca pentru anul viitor este pregatita lansarea acestui model nou de smartphone, iar asteptarile sunt foarte mari cu privire la el, insa ceea ce nu va exista pentru el este o functie majora a iPhone XS. Mai exact, se pare ca nici pentru Samsung GALAXY S11 nu va fi implementata o copie a Face ID de catre compania Samsung, iar asta desi Samsung GALAXY S10 Plus are o camera frontala duala integrata.

Samsung GALAXY S11. O copie a Face ID nu va fi integrata pentru ca Samsung nu are de unde sa cumpere suficient de multe componente pentru o camera complexa care sa faca recunoastere faciala, si a ales oricum sa mearga pe un alt “drum”. Mai exact, Samsung GALAXY S11 urmeaza sa le ofere clientilor tot un cititor de amprente integrat in ecran, astfel ca ideea de a oferi recunoastere faciala avansata ramane doar ceva ce Apple poate oferi cu o experienta buna.

Samsung GALAXY S11. Functia MAJORA ce NU va fi LANSATA

Samsung GALAXY S11. Evitand sa ofere o asemenea tehnologie in telefoanele sale, compania Samsung evita sa se faca si de rusine, cum s-a intamplat cu Huawei, ale carei telefoane au putut fi pacalite foarte usor. Desigur ca Samsung GALAXY S10 a fost pacalit de un pachet de gume, insa poate ca Samsung GALAXY S11 va avea un sistem de securitate biometrica ceva mai avansat, si nu va fi la fel de usor de pacalit.

Samsung GALAXY S11. Aceasta este totusi doar o functie pe care telefonul nu o va avea, insa va avea alte noutati importante implementate, iar aici ma refer la schimbari pentru ecran, camere, sau procesor. Cei de la Samsung vor dori cu siguranta sa ofere in Samsung GALAXY S11 ceva special anul viitor, si nu este exclusis a fim cu adevarat uimiti de ceea ce este pregatit pentru lansare in urmatoarele luni.

Samsung GALAXY S11. Prezentarea oficiala va avea loc in preajma Mobile World Congress 2019, insa lansarea va avea cu siguranta loc dupa aceasta conferinta importanta pentru lumea telecomunicatiilor.