Huawei. Masura DISPERATA IMPOTRIVA Sanctiunilor

Huawei. Compania chinezeasca a luat o noua masura disperata pentru a lupta impotriva sanctiunilor impuse de catre presedintele SUA impotriva sa.

Huawei lege

Huawei. In momentul de fata compania chinezeasca este disperata sa gaseasca metode prin care sa reuseasca sa ridice sanctiunile pe care SUA le-a impus impotriva sa, miza fiind una uriasa, asa cum este si normal. Mai exact, cei de la Huawei au decis sa ii ceara unei instante americane sa dea o decizie mai rapida intr-un proces dechis pentru a ataca o lege americana prin care produsele sale au fost interzise in institutiile din SUA, si companiile care lucreaza cu ele.

Huawei. Obtinand o victorie in acest proces, chinezii spera ca vor avea succes si in a ataca in instanta ordinul prezidential prin care au fost impuse sanctiuni foarte mari impotriva sa in SUA. Pana acum chinezii de la Huawei n-au avut vreun progres in ceea ce priveste atacarea cu succes a acestei legi, asa ca noua cerere e posibil sa fie tot sortita esecului, daca nu exista dovezi no care sa ajute avocatii sa-si sustina cauza.

Huawei. Masura DISPERATA IMPOTRIVA Sanctiunilor

Huawei. Chiar daca se va reusi anularea unor prevederi ale acelei legi, e nevoie de un alt proces pentru ca sanctiunile noi sa fie ridicate, iar ele pot fi oricand reimpuse prin alte ordine prezidentiale. Practic, Huawei e prinsa intr-un cerc vicios din care nu prea poate scapa deoarece atat timp cat Donald Trump e convins ca aceasta companie e un risc pentru siguranta nationala a SUA, doar plecarea sa ar putea schimba efectiv situatia.

China’s Huawei Technologies Co Ltd has filed a motion for summary judgment in its lawsuit against the U.S. government, in the telecoms equipment maker’s latest bid to fight sanctions from Washington that threaten to push it out of global markets. The motion, filed late on Tuesday in the U.S. District Court for the Eastern District of Texas, asks to declare the 2019 National Defense Authorization Act (NDAA) unconstitutional in an update to a lawsuit brought by Huawei in March.

Huawei. Lupta pe care o duce compania chinezeasca in SUA ar mai putea dura un an si jumatate, daca pleaca Donald Trump si vine alt presedinte care sa-i priveasca favorabil situatia, sau 5 ani si jumatate. Indiferent de situatie, Huawei are extrem de multe de pierdut, din toate punctele de vedere, astfel ca va incerca sa-si rezolve cat se poate de repede situatia, pentru ca lucrurile sa revina la normal si in materie de vanzari.

Huawei. Acestea fiind spuse, chinezii se lupta pe toate fronturile cu Donald Trump, iar asta nu se va opri prea curand, deci e posibil sa vedem noi evolutii surprinzatoare pentru aceasta situatie.

4 COMENTARII

  1. Eu as intra cu armata in fabrica Apple si as incendia tot. Toti americanii arestati si expulzati. Daca tot sunt comunist si ma considera un pericol , macar sa actionez ca atare.