Samsung GALAXY S10. ATENTIE! Update RETRAS Astazi

Samsung GALAXY S10. Cea mai recenta actualizare lansata de catre compania Samsung a fost retrasa deja din telefoanele utilizatorilor, iata ce se intampla.

Samsung GALAXY S10 retragere

Samsung GALAXY S10. Saptamana aceasta compania Samsung a lansat o noua actualizare pentru telefoanele din lumea intreaga, ea avand menirea de a aduce o serie de noutati importante pentru telefoane. Din pacate, lucrurile nu stau chiar asa precum si-ar fi dorit cei de la Samsung, astfel ca actualizarea noua pentru telefoanele Samsung GALAXY S10 a fost retrasa, iar daca inca va mai apare pe undeva, nu trebuie sa o instalati.

Samsung GALAXY S10. Clientii care au instalat actualizarea au raportat initial faptul ca anumite aplicatii se blocau in timpul folosirii obisnuite, iar in unele cazuri ajungeau sa blocheze telefonul cu totul. Mai grav decat atat, in anumite situatii telefoanele reporneau singure in timpul utilizarii obisnuite, situatie care nu trebuia sa se intample pentru vreun utilizator al Samsung GALAXY S10 daca actualizarea ar fi fost testata temeinic inainte de a fi pusa in distributie de catre coreeni.

Samsung GALAXY S10. ATENTIE! Update RETRAS Astazi

Samsung GALAXY S10. Problemele au fost atat de serioase incat cei de la Samsung au trebuit intr-un final sa le recunoasca, iar dupa ce au facut asta, au fost nevoiti sa retraga actualizarea pentru a nu strica si mai multe telefoane. Cei care au reusit sa instaleze actualizarea trebuie sa faca o restare completa a telefoanelor, dar nu e sigur ca asta va rezolva in totalitate problema, unele telefoane Samsung GALAXY S10 ramanand cu probleme chiar si dupa aceasta procedura.

Many Galaxy S10 owners had complained about bugs after they had updated the firmware. The most common issue involved third-party apps freezing for no apparent reason. We had experienced that on our Galaxy S10 units as well. Samsung has taken action by pulling the update. It’s no longer available for download and we’ll now have to wait for another version. There’s no saying how long it might take for Samsung to release it.

Samsung GALAXY S10. Actualizarea lansata de catre cei de la Samsung a imbunatatit performantele pentru unele dintre telefoane, dar a adus o imbunatatire radicala si pentru camera acestora. Mai exact, functia care permite inregistrarea de poze bune in conditii de luminozitate scazuta a fost radical imbunatatita pe Samsung GALAXY S10, dar se pare ca unii dintre utilizatori vor fi nevoiti sa mai astepte pana cand se pot bucura de noutati.

Samsung GALAXY S10. Nu se stie de cat timp va avea nevoie compania Samsung pentru a rezolva aceasta problema in totalitate, asa ca ramane ca toata lumea sa mai aiba rabdare pana cand se va intampla asta.