RCS & RDS. Orange, Vodafone, Telekom, Anunt de MARE IMPORTANTA in Romania

RCS & RDS. Orange, Vodafone, Telekom sunt vizate de un anunt de foarte mare importanta, care aduce vesti extrem de bune pentru clientii din Romania in acest moment.

RCS & RDS licente

RCS & RDS. Orange, Vodafone, Telekom sunt in centrul unui anunt de foarte mare importanta in Romania, unul care va conta extrem de mult anul acesta pentru clientii din tara noastra, din fericire. Mai exact, vorbesc despre schimbarea foarte mare care are loc in cadrul Guvernului Romaniei, dar si in cadrul PSD in momentul de fata, ea urmand a aduce si schimbari in relatia pe care RCS & RDS, si celelalte companii telecom, o au cu reprezentantii puterii.

RCS & RDS. Mai exact, se pare ca Darius Valcov, omul care ar fi stat in spatele modificarilor care au dat peste cap piata de telecomunicatii din Romania, urmeaza sa plece din functia de consilier al prim-ministrului. Asta inseamna ca exista sanse ca macar unele dintre schimbarile impuse prin OUG 114/2018 sa fie regandite, si modificate iar, astfel ca RCS & RDS, si restul companiilor telecom, sa poata macar avea parte de o licitatie 5G “normala”.

RCS & RDS. Orange, Vodafone, Telekom, Anunt de MARE IMPORTANTA in Romania

RCS & RDS. Toti operatorii de telecomunicatii s-au plans din cauza faptului ca regulile impuse prin OUG 114/2018 fac extrem de dificila participarea la licitatia 5G de anul acesta, dar lucrurile s-ar putea schimba. Daca se va elimina limita de 1 miliard de euro pentru licentierea frecventelor 5G pentru Romania, atunci RCS & RDS, si restul operatorilor telecom, vor avea o misiune mult mai usoara pentru a cumpara ce-i intereseaza, si a face investitiile potrivite.

Surse din conducerea PSD au declarat pentru Digi24.ro că pe lista neagră s-ar afla, în afară de Codrin Ștefănescu și Mircea Drăghici, inclusiv Darius Vâlcov, eminența cenușie a guvernării, autorul bugetului de stat și al politicilor economice.

RCS & RDS. Desigur ca mai intai trebuie sa se “linisteasca apele” in PSD, si schimbarile sa fie facute, iar abia mai apoi vom sti in ce masura aceste schimbari vor fi posibile, sau nu. Nimeni nu stie cat ar putea dura pana cand prevederile OUG 114/2018 ar putea fi modificate in conformitate cu dorintele celor de la RCS & RDS, si a celorlalte companii, insa pana in toamna ar trebui sa se intample acest lucru pentru ca licitatia sa aiba loc in conditii normale.

RCS & RDS. Acestea fiind spuse, e foarte posibil ca lucrurile sa revina la normal, si sa avem parte de servicii 5G care sa fie si accesibile in Romania, insa totul depinde de cat de repede se va misca Guvernul cu modificarile.